FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO

EXCLUSIV // VIDEO Eugen Neagoe, concluziile după primul meci la Dinamo: „Drept recompensă mâine avem două antrenamente” + mesajul pentru România U21

Eugen Neagoe
Eugen Neagoe

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 22:18

Eugen Neagoe (51 de ani) a vorbit în exclusivitate pentru GSP.ro despre primul amical din această vară, câștigat cu scorul de 2-0 în fața campioanei Irlandei de Nord, Linfield.

  • Eduard Apostol, jurnalist cu experiență la Gazeta Sporturilor, și fotoreporterul Cristi Preda se află în Spania, de unde transmit cele mai noi informații din cantonamentul „câinilor”

Vezi AICI detalii despre meci

Noul antrenor al „câinilor” a debutat cu o victorie, dar tot a avut câteva nemulțumiri la finalul partidei.

„Este un antrenament reușit. Îmi pare rău că s-au accidentat Muțiu și Corbu, sper să nu fie probleme cu ei, ar fi păcat să piardă din pregătire. Este normal să fim un pic obosiți în perioada asta, dar băieții au avut o atitudine bună și agresivitate, așa cum le-am cerut. Mi-aș fi dorit să ținem mai mult de minge, să avem posesie și control asupra jocului.

Sincer, nu prea îmi place să remarc jucătorii, individual. Important e că echipa a reacționat bine după antrenamentele bune pe care le-am avut. Mâine, drept recompensă, avem două antrenamente”, a spus Eugen Neagoe, pentru GSP.ro.

Mesajul pentru România U21

Eugen Neagoe este impresionat de ceea ce au reușit „tricolorii” lui Mirel Rădoi și le ține pumnii în meciul cu Germania U21, din semifinalele Campionatului European de Tineret.

  • Germania U21 - România U21 se joacă joi, de la ora 19:00, pe Stadionul „Renato Dall’Ara” din Bologna și va fi transmis pe TVR 1, dar și liveTEXT pe GSP.ro.

„Le țin pumnii. Am emoții, ca toți românii. Ne dorim să ajungem în finală. Ar fi extraordinar pentru fotbalul românesc. Suntem aproape de a fi campioni europeni, dar cel mai important este meciul de mâine seară. Oricum este o performanță extraordinară pentru fotbalul românesc, suntem în semifinală, dar să ajungem în finală ar fi formidabil pentru noi toți”.

 

 

VEZI ȘI:

BURSA TRANSFERURILOR // Toate mutările din Liga 1: FCSB l-a vândut pe Romario Benzar + 2 achiziții confirmate de Dinamo!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
dvd1
dvd1  •  27 Iunie 2019, 12:03

B-ul

popescu222
popescu222  •  27 Iunie 2019, 09:57

Articol scris de "Eduard Apostol., jurnalist cu experienta la GS". Ma intreb de cand e asta un titlu de glorie. Eu traduc prezentarea asta prin "individ care n-a fost in stare sa faca ceva util in viata". In opinia mea de fost jurnalist, singurii jurnalisti de calitate de la GS sunt cei care nu lucreaza permanent la GS (Cosasu, Paraschivescu) plus unii dintre editorialisti (Buzarin, uneori Geambasu).

demolarii
demolarii  •  27 Iunie 2019, 01:15

Nu Neagoe e cel contestat, ci Negoita, Prunea si Balanescu.....relatiile de prietenie ale lui Prunea cu Argaseala se simt deja. Nu sunt atacuri in presa din partea celor din conducerea Fcsb. Dar, Neagoe va fi lasat de Prunea sa castige cu Fcsb-ul? Acest tip de Cooperativa e la baza nemultumirii suporterilor.....ce farmec are o calificare in play-off daca nu poti sa joci? Gen Sepsi in sezonul recent incheiat. Sau Astra, la care meciurile din cupa aveau alta valenta? Nu suntem orbi si nu suntem prostii.....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează