Comentarii (4)

dvd1  •  27 Iunie 2019, 12:03

B-ul

popescu222  •  27 Iunie 2019, 09:57

Articol scris de "Eduard Apostol., jurnalist cu experienta la GS". Ma intreb de cand e asta un titlu de glorie. Eu traduc prezentarea asta prin "individ care n-a fost in stare sa faca ceva util in viata". In opinia mea de fost jurnalist, singurii jurnalisti de calitate de la GS sunt cei care nu lucreaza permanent la GS (Cosasu, Paraschivescu) plus unii dintre editorialisti (Buzarin, uneori Geambasu).

demolarii  •  27 Iunie 2019, 01:15

Nu Neagoe e cel contestat, ci Negoita, Prunea si Balanescu.....relatiile de prietenie ale lui Prunea cu Argaseala se simt deja. Nu sunt atacuri in presa din partea celor din conducerea Fcsb. Dar, Neagoe va fi lasat de Prunea sa castige cu Fcsb-ul? Acest tip de Cooperativa e la baza nemultumirii suporterilor.....ce farmec are o calificare in play-off daca nu poti sa joci? Gen Sepsi in sezonul recent incheiat. Sau Astra, la care meciurile din cupa aveau alta valenta? Nu suntem orbi si nu suntem prostii.....

cpt.ahab  •  26 Iunie 2019, 23:24

O echipă de start a lui Dinamo cu doar un străin în componență, de mult nu am mai văzut. Și drept să spun, mă reconfortează treaba asta. Atât timp cât nu mai văd șchiopi precum Jaadi, Zenke, Katsikas, e mult mai bine! Baftă, Neagoe!

Comentează