FOTBAL  »  AMICALE  »  SHERIFF - FC BOTOŞANI

GALERIE FOTO FC Botoşani, înfrîngere în amicalul cu Sheriff Tiraspol, scor 1-2 » Românii vor avea şansa revanşei în următoarea pauză competiţională

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 martie 2015 21:10

FC Botoşani a pierdut amicalul cu Sheriff Tiraspol, formaţie care se luptă la titlu în Moldova cu Dacia Chişinău şi Milsami Orhei, scor 1-2. 
Sheriff este cea mai atipică formaţie din Moldova, lucru foarte uşor de remarcat şi la acest meci, în care a evoluat un singur jucător moldovean. Scorul a fost deschis de brazilianul Ricardinho în minutul 19. Atacantul este şi golegheterul campionatului, cu 16 reuşite.

Vaşvari a egalat în minutul 37, însă Botoşani avea să piardă după reuşita celuilalt atacant brazilian al lui Sheriff, Juninho Potiguar, care a înscris în minutul 74.

În acest meci au jucat Mateo Susici şi Aitor Monroy, foşti jucători la CFR Cluj acum la Sheriff. Primul a avut o evoluţie solidă, în timp ce al doilea s-a precipitat în multe momente, fiind printre cei mai slabi oameni ai gazdelor.

Partida s-a disputat pe al doilea teren din complexul lui Sheriff, acolo unde îşi joacă meciurile de pe teren propriu FC Tiraspol. Cele două formaţii se vor mai întîlni o dată, în următoarea pauză competiţională, cînd Sheriff se va deplasa la Botoşani.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
submarina
submarina  •  28 Martie 2015, 21:08
Postat de spivak pe 28 Martie 2015, 01:05

Poate mă lămureşte cineva: Echipa asta nu e din Transnistria? Meciul s-a jucat la Tiraspol, la Armata 14? De ce participă Sheriff la campionatul Rep. Moldova?

Republica Moldovenească Nistreană este numele dat de forțele separatiste entității politice autoproclamate din Transnistria. Republica Moldova a pierdut controlul acestei zone în urma intervenției armatei ruse în conflictul din Transnistria. În acest moment, armata rusă continuă să staționeze pe teritoriul Moldovei încălcînd angajamentele de retragere totală luate de Rusia la conferințele OSCE din 1999 și 2001. Conform C EDO, regimul separatist se află "cel puțin sub influența decisivă a Rusiei" și "supraviețuiește grație sprijinului militar, economic, financiar... Aceasata "republica" nu este de nimeni in lume recunoscuta.

spivak
spivak  •  28 Martie 2015, 01:05

Poate mă lămureşte cineva: Echipa asta nu e din Transnistria? Meciul s-a jucat la Tiraspol, la Armata 14? De ce participă Sheriff la campionatul Rep. Moldova?

submarina
submarina  •  27 Martie 2015, 22:47

Golul doi a fost marcat dintr-o pozitie suspecta de offside...in rest, Botosani a jucat nepermis de slab in aparare. per ansamblu sherifff a invins pe merit.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează