FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA

Iordănescu continuă să se ia de Reghe: "Nikolici stoper? La fel ca Pîrvulescu fundaş dreapta" :D

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 februarie 2013 22:32

Anghel Iordănescu continuă să se ia de Laurenţiu Reghecampf şi de deciziile pe care acesta le ia. Ultimul motiv este faptul că antrenorul Stelei l-a folosit pe Nikolici la meciul cu Slovan pe postul de fundaş central.

" Nikolici, fundaş central?! (rîde copios). La fel şi cu Pîrvulescu fundaş dreapta. La nivelul Stelei, un fundaş dreapta trebuie să poată să joace cu ambele picioare, să deposedeze bine, trebuie să fie un jucător cu viteză şi care să poată centra din viteză", a zis Iordănescu la Dolce Sport.

Deşi a fost unul dintre cei mai buni oameni ai Stelei din meciul cu Slovan, Iordănescu nu vede cu ochi buni o titularizare a lui Tatu pe Amsterdam Arena.

“Nu ştiu dacă Tatu este pregătit de un joc de nivelul celui care o aşteaptă pe Steaua la Amsterdam. Nu are forţa fizică! Ne-a dovedit că stă cît de cât bine, dar nu cred că e apt pentru 90 de minute de efort”, a mai spus Iordănescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (113)
burgheleamarian25
burgheleamarian25  •  17 Februarie 2013, 13:48

mas bucura sa jucam in atac cu tatu ,iancu si costea, nikolici nea mancat meciul nu are viteza, nu creaza faze si nu stie cu mingea . sper sa fie asa si sigur vom avea sanse mari. haiu steaua

vmdaniel
vmdaniel  •  09 Februarie 2013, 19:56

NEA PUIU SA IL INVETE PE JUNIOR MESERIE DACA ESTE MARE ANTRENOR . TOATA ZIUA DA DIN GURA LA TV ,DEVINE PLICTISITOR CA SI DINU CARE SI-A ADUS AMINTE CE SA INTIMPLAT ACUM CATVA ANI.DE CE NU A ZIS ATUNCI DACA VREA SA-I FACA RAU LUI REGHE?

ice_dobe
ice_dobe  •  08 Februarie 2013, 15:53
Postat de valy1948 pe 08 Februarie 2013, 14:28

Iordanescu continua sa vorbeasca necontrolat si sa dea sfaturi de parca ar avea cui si l-ar asculta cineva, desi pe unde a activat ca antrenor a fost inlaturat rapid si fara regrete. In SUA a incercat (contrar capacitatilor sale intelectuale si jocului foarte bine conturat al echipei nationale formata de jucatori de exceptie) sa inoveze in fotbal, folosindu-l pe Prunea pe postul de portar aruncandu-ne in deznadejde, desi suedezii aveau un atacant - Anderson- a carui detenta depasea inaltimea la care un portar ca Prunea putea ajunge cu bratele.

Iordanescu e de 10 ori mai antrenor decat Reghe , care mai are putin si-l baga pe Mache Mana iute varf de atac impins . Reghe a bulit complet echipa , cu improvizatiile lui . O sa ia 6 de la Ajax Comentariul tău...

Vezi toate comentariile (113)
Comentează