FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - IFK GOTEBORG 0-0

MM Stoica e mulţumit de amicalul cu Goteborg: "Parcă am jucat o finală de Cupă!" » Ce jucător a remarcat

Articol de GSP - Publicat joi, 30 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 ianuarie 2014 22:52

Mihai Stoica, managerul Stelei, a vorbit despre amicalul cu IFK Goteborg, scor 0-0, al şaptelea consecutiv fără victorie.

"Acest amical a arătat ca un oficial, pentru că a fost un ritm foarte bun. Am întîlnit un adversar valoros. Sînt foarte mulţumit de atitudinea băieţilor. Ei s-au prezentat extraordinar, au avut o atitudine formidabilă şi primul care-mi vine în minte este Cornel Rîpă.

Pe finalul partidei a avut nişte intervenţii de parcă ar fi jucat o finală de Cupă. E adevărat că e a doua remiză fără gol marcat, dar golurile le păstrăm pentru campionat. Lotul arată bine şi din punct de vedere numeric, şi valoric. Copiii sînt foarte talentaţi şi sunt aproape de echipă, dar mai au nevoie de muncă", a spus Mihai Stoica, la DigiSport Special.

Playtech: Ce a făcut fiul lui Petrică Cercel la cimitir. Momente tulburătoare înainte de înmormântare


Comentarii (8)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  02 Februarie 2014, 15:31
Postat de fofo_galati pe 31 Ianuarie 2014, 08:16

MEME ! NOI VREM GOLURI DATE NU VRAJELI! OARE CHIAR NU VEZI CA SUNTEM PRAF IN ATAC,CA AHIZITIILE PE CARE LE-AI FACUT SE DOVEDESC A FII NOI PETARDE? LAS-O NAIBII DE MESERIE DACA NU ESTI IN STARE SA ADUCI UN MIJLOCAJ CREATIV SI UN ATACANT VALOROS DE CARE AVEM NEVOIE DE ANI DE ZILE.

dupa mine mijlocul si apararea sunt problemele mai mari, desi nici in atac nu v-ar sta rau cu inca un atacant, unul mai tinerel si care sa se lipeasca la gol. dar la mijloc e jale, Chipciu nu se stie daca mai poate cum putea inainte sa-si sfarame glezna, Pintilii isi revine cate o saptamana-doua si iar se rupe de la o vreme incoace, Adi Popa e bun de rezerva, dar mai mult nu, pe Tanase il stim cu totii cum e, in spatele varfului impins nu e nici unul care sa fi convins pana acum (Stanciu pare sa fie genul ala de eterna speranta, dar niciodata confirmare, Keseru nu prea misca deloc deocamdata, Iancu mai rarut ca-i mai dragut), iar in aparare ar trebui cate un jucator pe fiecare post.

piet
piet  •  31 Ianuarie 2014, 09:47

n.n. stoica e multumit ca nu a ajuns inca linga seful lui la poarta alba restul e vrajeala.mama ce o s-a fie la bumbarul lui jale.cu alifie si fara alifie. v-a ramine cu gitul intepenit ca becali de atita imbaierat in girgilan

fofo_galati
fofo_galati  •  31 Ianuarie 2014, 08:16

MEME ! NOI VREM GOLURI DATE NU VRAJELI! OARE CHIAR NU VEZI CA SUNTEM PRAF IN ATAC,CA AHIZITIILE PE CARE LE-AI FACUT SE DOVEDESC A FII NOI PETARDE? LAS-O NAIBII DE MESERIE DACA NU ESTI IN STARE SA ADUCI UN MIJLOCAJ CREATIV SI UN ATACANT VALOROS DE CARE AVEM NEVOIE DE ANI DE ZILE.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează