FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO

Mulţescu rămîne optimist după prima sa înfrîngere la Dinamo: "Orice naştere se face în chinuri!"

Mulţescu a fost pus pe gînduri de evoluţia elevilor săi
Mulţescu a fost pus pe gînduri de evoluţia elevilor săi

Articol de , - Publicat duminica, 30 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 29 iunie 2013 20:28

Mulţescu e îngrijorat de calitatea lotului şi cere cel puţin trei achiziţii pentru a-şi îndeplini obiectivul fixat de conducere.

Primul amical al lui Dinamo a însemnat prima înfrîngere, 0-1 cu Corona, şi primele semne de întrebare pentru Gigi Mulţescu în privinţa transferurilor din această vară şi a lotului avut la dispoziţie!

Antrenorul de 61 de ani a încercat să găsească explicaţii în epuizarea fizică a elevilor săi în perioada de pregătire: "Orice naştere se face în chinuri, am încheiat primul stagiu, unde am pus accent pe pregătirea fizică. Am sacrificat rezultatul de astăzi, băieţii fiind obosiţi. În prima repriză am arătat destul de bine, dar departe de dinamica pe care vreau să o arătăm în jocurile din Anglia".

Apoi le-a semnalizat unora dintre nou-veniţi că nu se ridică la nivelul lui Dinamo şi a spus că aşteaptă cel puţin încă trei fotbalişti noi.

"M-am edificat asupra unor jucători pe care voiam să îi văd, dar nu a fost de bine. S-au pregătit cum trebuie, dar au avut de recuperat mult din punct de vedere fizic. Ne-ar mai trebui un fundaş stînga, un stoper şi un mijlocaş central! Dar dacă pleacă unii dintre jucătorii noştri de bază, discuţia se va schimba. Mă aştept ca Alexe, de exemplu, să fie vîndut din clipă în clipă. La Dinamo e un proces continuu de căutări!", a explicat Mulţescu.

" Collins Fai şi Pape Abdoulaye sînt cîştiguri pentru Dinamo. Pape pare a avea apucături de atacant, dar mai are mult de lucru pentru a fi cum trebuie" (Gheorghe Mulţescu, antrenor Dinamo)

"E greu să construieşti, să pui două cărămizi, să mai dai jos una. E nevoie să îmbunătăţim şi jocul, nu doar pregătirea fizică. Am lucrat puţin tehnico-tactic, ne vom ocupa de asta în Anglia" (Gheorghe Mulţescu, antrenor Dinamo)

7.000 de euro e salariul lunar al lui Mulţescu la Dinamo, plus diferite bonusuri pe care le va încasa în funcţie de ce performanţe va obţine

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  30 Iunie 2013, 23:02
Postat de ultras.nationalist pe 30 Iunie 2013, 01:52

Ce imi plac mie suporterii dinamovisti care nici nu au vazut meciul dar isi dau cu parerea despre anumti jucatori. Stati sa vedem meciurile amicale din Anglia si abia dupa aceea sa tragem o concluzie.

corect Ultrasule. e prematur sa dam cu barda.

sakamoto
sakamoto  •  30 Iunie 2013, 14:43

Dinamo este echipa buna, cu un trecut glorios. Au avut citeva sincope in Europa, dar de acum incolo, se vor revansa. vai de pescarii aceea nordici, de cofetari, bucatari...Sau mai stii...Poate sa recidiveze oricind, este o echipa capricioasa...

vasy86le
vasy86le  •  30 Iunie 2013, 09:02

Mai bine faceau o cezariana, asa era fara chinuri :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează