FOTBAL  »  AMICALE  »  CS AFUMAȚI - CS MIOVENI

Normalitate și în România! Arbitrul Iulian Dima a întrerupt un meci în minutul 40 din cauza problemelor cu ambulanța

Articol de - Publicat sambata, 23 iulie 2016 15:15

Partida amicală dintre CS Afumați și CS Mioveni a durat doar 40 de minute! Salvarea prezentă la stadion pentru a asigura asistența medicală a trebuit să plece la un moment dat către o urgență.

Ulterior, un duel aerian între doi jucători, câte unul de fiecare parte, s-a lăsat cu răni sângerânde, după ce ambii fotbaliști implicați s-au ales cu arcada spartă.

A intervenit o altă ambulanță, la solicitarea gazdelor, pentru acordarea îngrijirilor necesare celor doi jucători afectați, dar mașina nu a putut rămâne în continuare la stadion.

În aceste condiții, arbitrul Iulian Dima a decis să fluiere finalul partidei amicale după doar 40 de minute în condițiile lipsei asistenței medicale de la stadion. Cele două echipe se revăd miercuri, la Mioveni, pentru revanșă.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
ortega
ortega  •  24 Iulie 2016, 08:53
Postat de randoom_._ pe 23 Iulie 2016, 18:42

dima este arbitrul ala care a furat Steaua la meciul cu otelu. otelu care oricum era ca si retrogradata a furat un egal. asa fura arbitrii astia Steaua,prin faptul ca am pierdut doua puncte cu o echipa ca si retrogradata. joaca la ciupeala. un punct sau zero,pentru Steaua,atunci,tot una era.

Ești complet idiot ... Păi mai mare *** cum a făcut arbitrul *** dima la meciul ăla în favoarea *** n-ai să vezi în viața vieților tale , tembelozaurule ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  23 Iulie 2016, 19:26

Amarastenii astia nu au bani sa inchirieze o ambulanta si voi ii vreti in liga 1 in locul echipelor insolvente sau in faliment. Sau criteriul este altul, sa fie amarasteni si sa nu opuna rezistenta in meciurile cu fcsb, ceea ce explica invazia de sate si comune in liga 1.

blackstone
blackstone  •  23 Iulie 2016, 19:03

@randoom: Nu tie rusine un pic? Dima era acel derbedeu care a facut praf meciul Otelul-Steaua de la Galati, cand Otelul a avut gol anulat, penalti dat si apoi anulat, gol dat de Steaua dintr-un offside clar, plus 2 cartonase rosii care trebuiau date jucatorilor Stelei. Priveste inca o data meciul... Chiar nu mai aveti limita in nesimtirea voastra?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close