FOTBAL  »  AMICALE  »  BLAT

Suspiciuni de aranjament la amicalele lui Dinamo şi CFR :O "Au lăsat-o mai încet, asta ca să nu zic mai multe"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 13 februarie 2014 18:52

CFR Cluj a făcut spectacol în amicalul cu bulgarii de la Lyubimets 2007, echipă pe care a învins-o cu 7-0.

Totuşi, există suspiciuni că bulgarii nu şi-au apărat corect şansele, totul legîndu-se de casele de pariuri.

Chiar şi Vasile Miriuţă spune că nu este impresionat de victoria echipei sale, mai ales pentru că în a doua repriză Lyubimets a căzut inexplicabil.

"Sîntem pe un drum bun, ne-am pregătit bine. Chiar dacă am pierdut cu Dnepr şi Rubin, am făcut două meciuri bune în care am jucat, în multe momente, de la egal la egal cu adversarii.

Am cîştigat acest meci cu bulgarii, dar scorul nu prea contează. A fost o repriză bună, a doua repriză au lăsat-o cred mai încet bulgarii, asta ca să nu zic mai multe, dar...", a spus Miriuţă la Digi Sport.

Lyubimets pierduse şi primele 2 dispute din cantonamentul din Marbella, 0-3 cu Rubin Kazan şi 0-4 cu fosta adversară a celor de la Pandurii, Dnepr.

Presa din Bulgaria, citată de stiridesport.ro, nu pune la zid o singură echipă. Şi Lokomotiv Plovdiv e acuzată că ar fi aranjat partide din stagiul de pregătire.

Unul este cel cu Goteborg, pierdut cu 0-4. Marcus Sandberg, portar la Goteborg, alimentează aceste speculaţii: "Vorbeam între noi pe banca de rezerve, a fost o perioadă de 5 minute în care am avut o mulţime de şanse. Parcă ne dădeau mingea".

Lokomotiv Plovdiv a pierdut la scor şi disputa cu Dinamo. "Cîinii" au învins atunci cu 6-1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (74)
iuflo
iuflo  •  14 Februarie 2014, 12:53

nu inteleg termenii, pai daca e meci amicalde ce aranjamente pot fi atat de periculoase cand poti stabili amiabil totul?

kiddu90
kiddu90  •  14 Februarie 2014, 09:22
Postat de voicu_p pe 14 Februarie 2014, 08:17

articol de rahat, sa moare miticii

Prietene, ai mintea încețoșată de ură. Articolul nu denigrează și nici nu aruncă vina pe Dinamo sau CFR, ci pe bulgari. Ei nu au făcut blatul cu Dinamo sau CFR, ci cu mai marii pariurilor. Pur și simplu, au refuzat să joace la capacitatea maximă și au luat goluri pe bandă rulantă în interes fără ca Dinamo sau CFR să fie implicate în vreun fel. Dar tu nu ești condus decât de stereotipuri și ură.

voicu_p
voicu_p  •  14 Februarie 2014, 08:17

articol de rahat, sa moare miticii

Vezi toate comentariile (74)
Comentează