FOTBAL  »  AMICALE  »  CSU CRAIOVA

VIDEO Andrei Cristea, primul TUN pentru Craiova! A marcat în primul amical + ce reacție a avut

Andrei Cristea pleacă spre poarta adversă și finalizează perfect
Andrei Cristea pleacă spre poarta adversă și finalizează perfect

Articol de - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 17:45

Oltenii de la CSU Craiova i-au dat lui Andrei Cristea (34 de ani) același salariu și același contract, pe 18 luni, promise de Becali. Azi, nu i-au trebuit nici 11 minute pentru primul gol în tricoul ”leilor” în meciul câștigat cu Adana Demirspor, scor 2-1.

Transferul lui Andrei Cristea la CSU Craiova se dovedește deja o afacere reușită. Și pentru club, și pentru jucător. Azi, la prima apariție în tricoul oltenilor, în amicalul cu Adana Demirspor (D2 Turcia), din Antalya, "vârful" în vârstă de 34 de ani a arătat că n-are nevoie de-o perioadă de acomodare la noua echipă pentru a-și pune în valoarea potențialul.

Nu trecuseră nici 11 minute când, lansat în adâncime de Mateiu, el a țâșnit dintre doi adversari, a preluat și în urma unei curse solitare a expediat balonul sub "transversală", de la 7 metri.

„Mă bucur că mă integrez în grupul acestei mari echipe. Rezultatele nu sunt importante acum. Sunt obișnuit cu aceste culori. Craiova e o echipă adulată, cu suporteri tari. Am jucat și am înscris pentru cele mai mari echipe din țara. Steaua, Dinamo, Craiova. Nu m-am gândit la un număr de goluri, doar să-mi ajut echipa. Le mulțumesc tuturor pentru acest transfer. E o luptă la titlu în 4-5 echipe și vrem să fim acolo sus”, a spus Andrei Cristea, conform Fanatik.

Dublul salariului de la Iași

Un gol care, deși venit într-un amical, răsplătește deja eforturile oltenilor, logistice și financiare, de a-l deturna din drumul către FCSB. Refuzați la prima tentativă de Poli Iași, șefii Craiovei n-au conceput să-l piardă și a doua oară. Iar când negocierile cu vicecampioana României au intrat în impas, din cauza prețului cerut de moldavi, 170.000 de euro, patronul Mihai Rotaru i-a oferit lui Cristea exact același "pachet" propus și de Gigi Becali.

Contract până-n 2020 și un salariu cifrat la 12.000 de euro lunar, dublul celui primit la Iași! Iar lui Poli, împrumut pe Florin Gardoș, intrat în dizgrația lui Mangia, și pe Andrei Burlacu.

Niciun regret

Așa se face că fostul decar al moldavilor, la Craiova cu numărul 9, n-a stat o clipă pe gânduri și a acceptat propunerea, lucru confirmat vineri și de președintele Marcel Popescu: "Eram înțeleși cu Andrei de trei săptămâni". Ba a mai și clamat apoi că nu regretă absolut deloc faptul că n-a ajuns la FCSB. La așa cifre, chiar n-avea motive.

45 de minute, prima repriză, a evoluat Cristea azi pentru Craiova

Mihăilă, în vinclu!

Scorul deschis de Andrei Cristea a fost dublat în minutul 61 de Mihăilă, cu un șut în vinclu din marginea careului de 16 metri, dar Craiova n-a scăpat fără gol primit și s-a terminat 2-1.

Antrenorul Devis Mangia a început cu Popescu - Dimitrov, Donkor, Tiago, Bancu - Bărbuț, Mateiu, Bic, Mitriță - Rocha, Cristea. Însă la pauză a schimbat aproape toată echipa. La meci a asistat și selecționerul Cosmin Contra, aflat în Antalya pentru a urmări la lucru toate echipele din Liga 1 ce se pregătesc acolo.

Urmărește AICI tot meciul

Vezi și:

VIDEO+FOTO În casa bogaților » FCSB se antrenează ca să atace titlul într-o zonă exclusivistă, frecventată de superstaruri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
1166202900220366
Zeno Moldovan  •  14 Ianuarie 2019, 11:22

Cristea nu poate juca 4 3 3 care necesita mai mult efort,el nu a făcut deloc ,la Iasi, apărare sau pressing,joaca bine 4 4 2,dar vom vedea dacă va da randamentu. Eu sint mai sceptic cred ca la Craiova ...Nu e ca la Iași.

198939213804366
Adrian Addryano  •  13 Ianuarie 2019, 23:53

Asta a jucat numai la clone în cariera:Poli AEK Fulgerul Bragadiru 2002CSM Poli Iași 2016 acum s-a transferat la CSU București PSD ANRP 2013!!!!!!!!!!!!!

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  13 Ianuarie 2019, 22:51

Ce calibru?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează