FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - CELTIC 1-2

VIDEO Şchiopi pe dreapta » Lipsa soluţiilor s-a văzut dramatic cu Celtic!

Articol de , - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 februarie 2013 13:31

Steliştii au jucat bine împotriva campioanei Scoţiei, mai ales în prima repriză, dar a fost nevoie de două centrări venite din banda dreaptă a defensivei ca să nu obţină nici măcar un egal


Chiar dacă n-au făcut pînă acum antrenamente preponderent cu mingea, roş-albaştrii au început foarte bine amicalul cu Celtic Glasgow, formaţie care o bătea pe Barcelona cu 2-1 în urmă cu două luni de zile şi care e calificată în "optimile" Champions League.
Steliştii au controlat jocul, au pasat bine şi au mizat pe cartea contraatacului. O astfel de fază a dus şi la deschiderea scorului, în minutul 13, cînd Popa i-a pasat perfect pe culoar lui Nikolici şi muntenegreanul a lovit cu sete. Chipciu şi Rusescu au avut şi ei şansa lor, iar "Motoreta" Popa a lovit transversala cu un şut de la 16 metri (38). În defensivă, chiar dacă au existat cîteva ezitări, scoţienii n-au profitat şi s-a mers la vestiare cu Steaua în avantaj.

Click aici pentru rezumatul VIDEO şi FOTO!

Reghe a scos trei titulari, Szukala, Chipciu şi Nikolici, dar elevii săi au început la fel de bine şi runda secundă. Numai că "ole-urile" făcute de fanii români i-au scos din minţi pe scoţieni şi Samaras a profitat de o gafă în lanţ a apărării steliste aducînd egalarea (51). Trei minute mai tîrziu s-a făcut 2-1 pentru Celtic, după ce Bangura a reluat cu capul de lîngă Latovlevici. De fiecare dată, centrările au venit de pe partea lui Prepeliţă!

Roş-albaştrii n-au cedat, dar Rocha a ratat singur cu portarul după o acţiune creată de Rusescu. Stanca a respins în faţa lui Samaras, dar colegii săi n-au putut să mai egaleze şi s-a terminat aşa. Un joc bun al Stelei, chiar dacă a pierdut, însă amicalul de aseară a arătat încă o dată că roş-albaştrii au probleme imense în banda dreaptă a defensivei.

"Ajax nu e cu nimic peste noi. Şi contra lui Celtic am jucat bine, am condus, dar ne-au bătut fiindcă au marcat din singurele lor două ocazii"
Stefan Nikolici, atacant Steaua


Steaua - Celtic 1-2
Au marcat: Nikolici (13) / Samaras (51), Bangura (53)
Steaua: Stanca - Prepeliţă (Pîrvulescu, 60), Szukala (Gardoş, 46), Chiricheş (D. Bratu, 75), Latovlevici - Bourceanu, Pintilii (Filip, 68) - Ad. Popa (M. Costea, 63), Rusescu (I. Roşu, 79), Chipciu (Cr. Tănase, 46) - Nikolici (Rocha, 46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.
Celtic: Zaluska - Matthews (Mulgrew, 46), Rogne, Wilson, Izaguirre (Nouioui, 70) - McGeouch, Hooper (Commons, 46), Wanyama (Stokes, 70), Ledley (Brown, 46) - Watt (Samaras, 46), Bangura. Antrenor: Neil Lennon.

Peste tot acasă
Roş-albaştrii au fost susţinuţi aseară de 200 de fani. Stabiliţi în Spania, aceştia au venit special pentru a-i vedea pe elevii lui Reghecampf la treabă. Pentru a ajunge la Marbella, unii dintre ei au călătorit sute bune de kilometri, venind chiar şi de la Madrid. Românii au cîntat, au strigat, au aplaudat şi au suflat în vuvuzele. De partea cealaltă, scoţienii au avut alături de ei doar 50 de fani, deşi partida s-a disputat pe Costa del Sol, o zonă în care mulţi cetăţeni din Marea Britanie au case şi unde Celtic are un fanclub. Aceştia au fost liniştiţi, preferînd să stea în preajma teraselor din incinta complexului sportiv şi să bea bere.

A început fără Tănase
Reghecampf a arătat că a iniţiat pregătirea din vara asta numai cu gîndul la duelurile cu Ajax, inclusiv prin atitudinea pe care a avut-o faţă de Cristi Tănase. Titular de bază în mod normal, "Dodel" a început amicalul cu Celtic din postura de rezervă şi a fost folosit abia după pauză, în locul lui Chipciu. Tănase nu contează pentru primul joc cu Ajax, de la Amsterdam, fiind suspendat.

Bratu chiar e apt!
Printre stelişti s-a aflat, în sfîrşit, şi Doru Bratu. Stoperul de 23 de ani, achiziţionat încă din vara trecută, a intrat în ultimul sfert de oră în locul lui Chiricheş şi au fost primele lui minute de cînd se accidentase la genunchi, pe 7 mai 2012, tocmai la un meci contra Stelei. El evolua atunci pentru Chiajna.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
plesan
plesan  •  16 Ianuarie 2013, 21:48

STANCA mai GSP-istilot a fost titular in amical ! ;))

simohayha
simohayha  •  16 Ianuarie 2013, 09:41
Postat de right_wing_resistance_romania pe 16 Ianuarie 2013, 09:25

Iar asta spune tot despre spiritul tau de analiza ....

Pai da, apropo de spirit...unul malefic...Asta-i fantoma site-ului, bantuie GSP -ul sub tot felul de nicknames si insira vrute si nevrute... Fantoma gay...

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  16 Ianuarie 2013, 09:25
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Iar asta spune tot despre spiritul tau de analiza ....

Vezi toate comentariile (55)
Comentează