AMICALE  ·  AMICAL

Voinţa Sibiu, la prima înfrîngere în Antalya: 0-3 cu KS Cracovia Krakow

Voinţa Sibiu, la prima înfrîngere în Antalya: 0-3 cu KS Cracovia Krakow
Voinţa Sibiu, la prima înfrîngere în Antalya: 0-3 cu KS Cracovia Krakow

Articol de — Vineri, 03 Februarie 2012, 00:00

Fotbaliştii sibieni au pierdut cu 0-3 amicalul cu polonezii de la KS Cracovia Krakow.

CSU Voinţa a înregistrat, vineri seara, prima înfrîngere în cantonamentul din Antalya. În cel de-al patrulea amical, jucătorii lui Alex Pelici au cedat cu 0-3 în faţa polonezilor de la KS Cracovia Krakow. Toate cele 3 goluri au fost încasate în ultima jumătate de oră, două dintre ele fiind din penalty.

Pelici a început meciul cu "11-le": B. Miron - Forika, Tînc, Buican - C. Lungu, Dîlbea, C. Străuţ, Nicola - Tătar, Lukanovici, Antohi. Pe parcurs a fost rulat întreg lotul, cu excepţia lui Andrei Zăgrean, care a acuzat o uşoară accidentare.

"Am început meciul cu un "unsprezece" aproape identic cu cel din jocul precedent, cel cu Lankaran. Au intrat, din primul minut, Miron şi Lukanovici. Zăgrean a avut ceva dureri la un picior şi s-a antrenat doar la sală, a fost menajat. În ultima jumătate de oră, când am şi primit cele 3 goluri, Alex (n.a. Pelici) a testat doi croaţi în apărare, un fundaş central şi unul pe banda dreaptă, dar care nu au convins şi nu vor mai rămâne. Tot în ultima jumătate de oră au jucat şi cei tineri, Cosovanu, Petrescu şi Negruţ. Am luat primele două goluri din penalti, ambele lovituri de la 11 metri cam uşor acordate", a afirmat preşedintele executiv al echipei sibiene, Marius Lungu.

CSU Voinţa va susţine următorul meci de verificare duminică, în compania unei echipe din Liga I, CS Mioveni.Medicii de la Suceava, indignați că ”suntem puși de conducerea militară să mergem goi prin curte, după ce facem duș”. Ce spune generalul

Libertatea

Comentarii (1)

biancorossi  •  03 Februarie 2012, 21:09

se mai si pierde.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1