FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  FC BOTOŞANI - STEAUA 0-2

Botoşănenii îşi recunosc limitele: "Steaua este la alt nivel, nu-i putem bate! Este despre ceea ce poţi, ne lipseşte calitatea"

Foto: Ionuţ Tabultoc/Gazeta Sporturilor
Foto: Ionuţ Tabultoc/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2016 22:57

Leo Grozavu rămâne fără victorie în faţa Stelei, după ce FC Botoşani a piercut partida jucată pe teren propriu în sferturile Cupei Ligii, scor 0-2.

"Nu e despre ce-ţi doreşti, este despre ceea ce poţi. Ne lipseşte calitatea care se traduce în parte financiară.  Steaua e la alt nivel! Nu putem bate Steaua, omorâţi-ne, bateţi-ne!

Am aliniat cea mai buna echipă pe care am avut-o la dispoziţie, nu am încercat altceva. E important cum ne refacem după acest meci, când joci cu Steaua, cheltuieşti multă energie. Noi am vrut să jucăm cu Steaua, acum avem la Iaşi meci de campionat", a spus antrenorul celor de la FC Botoşani la finalul partidei.

Steaua s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii, unde va juca împotriva învingătoarei dintre Dinamo şi Astra.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
ovasim
ovasim  •  09 Septembrie 2016, 10:11
Postat de ovasim pe 09 Septembrie 2016, 10:10

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovasim
ovasim  •  09 Septembrie 2016, 10:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

e_scu
e_scu  •  09 Septembrie 2016, 08:56
Postat de chromophobia pe 09 Septembrie 2016, 08:22

Ai un creier ca al lui Reghecampf...aceeasi dimensiune.Grozavu n-a facut misto de Steaua dupa infrangerea cu City.Cei de la Botosani sunt glumeti si cu umor.Ma bucur ca la Botosani nu se pacaleste fotbalul si ca atrag oamenii la stadion

De ce`ti bati capul? Ochelarii de cal nu pot fi dati jos usor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează