FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - PANDURII, AZI, 20:00, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK PLUS

Ce trebuie să știe suporterii care vor asista la finala Cupei Ligii dintre Steaua și Pandurii

Articol de - Publicat miercuri, 20 mai 2015 00:00

  1. Accesul spectatorilor pe Arena Naţională se face începînd cu ora 18:00 doar pe baza biletelor şi invitaţiilor. Casele de bilete vor fi deschise de la ora 12:00 pînă la 20:00.
  2. Fanii echipei Steaua vor intra în stadion prin bulevardul Basarabia şi strada Maior Coravu, în timp ce suporterii gorjeni vor avea acces doar prin intrarea situată pe bulevardul Pierre de Coubertin.
  3. Peste 350 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la finala Cupei Ligii.
  4. Organizatorii informează că legislaţia în vigoare interzice spectatorilor deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice. Acestea se pedepsesc cu închisoare între 1 şi 5 ani.
  5. Suporterii nu vor avea acces pe stadion cu camere video şi aparate foto cu obiective care se pot schimba (de tip DSLR), dar li se va permite accesul cu aparate foto compacte.
  6. 200 de elevi bucureșteni cu rezultate bune la învăţătură vor primi din partea Jandarmeriei Capitalei şi a Ligii Profesioniste de Fotbal invitaţii gratuite de a participa la finala Cupei Ligii.
  7. Copiii sub 14 ani vor avea acces în stadion doar pe bază de bilet şi obligatoriu să fie însotiţi de părinţi sau de un adult, meciul fiind unul încadrat în categoria partidelor cu grad ridicat de risc.
  8. Imediat după fluierul de final al meciului se va stinge complet nocturna de pe Arena Naţională şi va urma un show de aproximativ 10 minute de lasere.
  9. Sponsorul principal al Cupei Ligii, firma Adeplast, a plătit aproximativ 50.000 de euro pentru show-ul pirotehnic, care va începe imediat după cele 10 minute de spectacol cu lasere. Vor fi 15 minute de artificii.
  10. După terminarea show-ului cu lasere şi a celui pirotehnic, cele două echipe vor fi premiate, iar cîştigătoarea va face turul stadionului.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
lupu68
lupu68  •  20 Mai 2015, 12:21

@GSP Domnilor, cu tot respectul va spun: daca as avea timp si bani, i-as da in judecata si pe ei si pe voi. Pe AISS si Peluza Sud, pentru raul pe care l-au facut echipei si pentru injosirile la care i-au supus ani in sir pe adevaratii stelisti iubitori de fotbal. Pe voi, pentru ca ati stiut, dar i-ati acoperit permanent, promovandu-le comunicatele si actiunile in ziar, devenind astfel vectorul lor de influenta si instrumentul lor de propaganda. Sunteti cel putin la fel de vinovati, dar, probabil, nici nu va dati seama sau nu acceptati aceasta realitate. Voi faceti gazetarie onesta si doar informati cititorii, nu-i asa?

lupu68
lupu68  •  20 Mai 2015, 12:08

@GSP Ha! Ha! Ha! Hai, ca sunteti haiosi! De ce expresia "cozi de topor" nu e permisa in text? Dvs. credeti ca daca acesti indivizi s-au dat bine pe langa Tudorel Stoica si alti cativa care nu inteleg contextul si sunt manipulati, noi nu vedem ***? Avem mintea scurta, cumva? Cu ce drept au provocat ei suspendarea stadionului Ghencea de "n" ori? Cu ce drept isi erijeaza calitatea de "suporter", nafacand decand un imens rau echipei? Problema este, in legatura cu ei, ca institutiile statului nu-si fac datoria defel, iar voi, ziaristii, nu faceti altceva decat sa-i acoperiti incontinuu. Peluza Sud si AISS nu sunt decat *** Va supara cumva adevarul, domnilor?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lupu68
lupu68  •  20 Mai 2015, 11:18

@manutd.steaua De ce e Galca nesimtit, amice? Mie mi se pare ca e un baiat cu prea mult bun simt. Problema cred ca e cu tine, parca simt cum te ard talpile sa fugi pana la Brasov, ca nu mai ai rabdare sa nu cumva sa vanda Jean Pavel toate actiunile, sa incaseze cele 50 de milioane de euro (50 euro x 200 actiuni x 5000 de suporteri minim-minimorum, ca vin si Bucurestiul si tot Ardealul, dar stai sa vezi ca noi avem de fapt vreo 5 milioane de suporteri, aoleu, ce ne facem cu 50 DE MILIARDE DE EURO?!?) si tu sa nu te alegi cu nimic! Hai, lasa gargara si du-te fuguta sa prinzi acceleratul de Brasov! Steaua Libera! *** sa dispara Peluza Sud si organizatia fara Dumnezeu, fara legalitate si fara moralitate numita AISS.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează