FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - PANDURII 3-0

Chipciu: "Nu mă dau «rățoi», dar să-mi spună Ilie Dumitrescu ce înseamnă un sezon slab pentru mine!?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2015 22:41

Alexandru Chipciu a reușit un gol și o pasă de gol în finala Cupei Ligii cîștigată de Steaua în fața Pandurilor, scor 3-0.

"Nu vreau să mă bucur prea mult acum. Am venit după multă frustrare strînsă după multe critici. S-a discutat despre salariul meu peste tot.

Nu mă dau eu «rățoi» acum după un gol și o pasă de gol. Sînt alți oameni, specialiști care pot analiza asta. Acum îi rog pe Ilie Dumitrescu și Gabi Balint să spună ce înseamnă un sezon slab pentru mine. Toată lumea crede că sînt un tip figurant dar nu e așa, mă pregătesc foarte bine pentru a juca", a spus Chipciu la Look tv.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (66)
iuliuandrei
iuliuandrei  •  21 Mai 2015, 12:23

*** ***..... sa-i spuna cineva ca Ilie Dumitrescu e cel care a eliminate ARGENTINA in 94!!!!!!!!!!! el a scos vreodata milioane de oameni in strada?????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

plischi
plischi  •  21 Mai 2015, 10:53

mai tata, un sezon slab inseamna asa cum ai jucat tu intregul sezon, chestia de ieri fiind o placuta exceptie pentru echipa ta.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Mai 2015, 09:48
Postat de chronic pe 21 Mai 2015, 07:42

a cam dat cu mucii in balta.....a zis si el ca stie ca pierde mingiile....acum ce l-a apucat??? pierde toate mngiile si e inutil oriunde in teren..ca alearga si se zbate ok...aia pot sa fac si eu cu conditie fizica buna! deci chicpiule capul jos! fa meciur memorabile si dupa aia poti sa te dai ratZoi sau smardhoi ***

Asta-i mentalitatea unei intregi generatii. Au conditii si sanse pe care altii infinit mai valorosi nu le-au avut, iar preocuparile lor sunt mai mult extrafotbalistice si superficiale. Pentru ca-s superficiali, isi irosesc talentul si devin tinta criticilor, iar ei, lucru slab, in loc sa puna osul la treaba pt a se ridica la inaltimea asteptarilor, pretentiilor, salariilor, cum prind un sut pe spatiul portii, cum ii apuca limbarita obraznica. "Ginerica" e tafnos cu Duckadam, Chipciu are socoteli cu Balint si Ilie Dumitrescu, nu mai vorbesc de *** nostri de Vali Lazar sau Matei! Mai, baieti, munciti serios si lasati obrazniciile, altfel o sa ajungeti cu toii intr-o galerie tot mai incarcata de *** si pentru fotbal si pentru viata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează
Close