FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  SFERTURI DE FINALĂ

EXCLUSIV Motivul pentru care Andone a decis ca meciul Astra - Dinamo să nu se joace! "Nu avea pe cine sa bage în teren!"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2016 17:01

Dinamo a cerut amânarea partidei din sferturile de finală ale Cupei Ligii cu Astra Giurgiu, care fusese programată pentru joi, 8 septembrie. 

"Câinii" au cerut acest lucru din cauza faptului că vor avea 6 jucători convocați la meciurile echipelor naționale ale României de seniori și U21, care au 3 meciuri în intervalul 2-6 septembrie. 

Program:

2 septembrie: România U21 - Luxemburg U21
4 septembrie: România - Muntenegru
6 septembrie: Danemarca U21 - România U21

Dintre dinamoviști, cel mai probabil la naționale vor fi 6 sau 7 jucători: Steliano Filip (România), Dorin Rotariu (U21), Ionuț Nedelcearu (U21), Patrick Petre (U21), Vlad Olteanu (U21), Laurențiu Brănescu (U21), Ionuț Șerban (U21)

"Cei de la Dinamo au fost cei care au solicitat că meciul din Cupa Ligii cu Astra să nu se joace. Au fost informaţii că vor avea 6-7 jucători convocaţi la loturile naţionale şi nu au de unde să facă o echipa care să lupte corect cu Astra.

Mai ales că meciul trebuia să se joace pe 8 septembrie, la doar o zi după revenirea lotului Under 21 din Danemarca. Andone nu avea pe cine să bage în teren!

Solicitarea celor de la Dinamo a fost aprobată, urmând să se decidă când se va juca această partidă", spus sursele GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  24 August 2016, 11:11
Postat de manutd.steaua pe 23 August 2016, 22:51

Nu mi se pare normal,atata timp cat nici Steaua nu are cu cine sa joace in restanta cu Iasi!

Mi se pare că....nu prea ai inteles ! E vorba în principal de convocările la echipa U21 nu de meciul cu Muntenegru care e pe 4 sept !

corectu
corectu  •  24 August 2016, 07:56

Cojocaru,Tosca.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  23 August 2016, 22:51

Nu mi se pare normal,atata timp cat nici Steaua nu are cu cine sa joace in restanta cu Iasi!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează