FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  PANDURII - STEAUA, 20 MAI, FINALA CUPEI LIGII

Gorjenii vor Cupa Ligii şi i-au pus gînd rău Stelei: "Le cunosc strategia de joc"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2015 20:42

Pe 20 mai, Pandurii şi Steaua se vor întîlni în finala Cupei Ligii, de la ora 20:00, pe Arena Naţională. Tehnicianul gorjenilor, Edi Iordănescu, consideră că poate cîştiga trofeul în faţa campioanei şi să scrie istorie în Tîrgu Jiu.

"Avem libertatea de a ne gîndi la finală. Vrem să reuşim să aducem un trofeu la Tîrgu Jiu. Am învins Steaua o dată. Ne-am demonstrat noi nouă că îi putem învinge. Sînt sigur că putem să o facem şi acum.

Ei sînt angrenaţi pe trei fronturi şi le e foarte greu. Se vede şi la ei oboseala. Cunoaştem Steaua foarte bine. Le cunosc strategia de joc. Finala e un joc care se poate duce în 120 de minute", a spus Edward Iordănescu la Dolcesport.

În ultima etapă, Pandurii au terminat la egalitate pe terenul lui FC Botoşani, 1-1.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cj1960i
cj1960i  •  16 Mai 2015, 05:27

nu sunt suporter al stelei, insa sunt mirat ca acum cand nu merg lucrurile chiar bine la ei, toti se dau zmei. parca imi vine sa-l citez pe Strambu Recnic ., dar probabilnu se mai vand pampersi in Romania.

eugen76_pan
eugen76_pan  •  15 Mai 2015, 21:20

STIINTA TOT INAINTE PENTRU NOI!!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=oxjvzNGwoYo

bucharester
bucharester  •  15 Mai 2015, 21:19

e cam de ras asta cu Pandurii-Cupa Ligii, stiindu-se ca Ponta e deputat de GJ iar la Liga e Gino care l-a luat la fotbal in Cotroceni cand era purtator de cuvant la guvernarea Nastase. n-am nimic cu Pandurii dar in sarbeste/croata inseamna Politistii de aici si fratia cu Dinamo in prostiile facute cu vanzari etc. Una peste alta sa fie sanatosi Pandurii ca au echipa sindicalista de pe vremuri, posibil sa ia si Cupa Ligii :))) eu nu am inteles cum au picat ei de 2 ori si au ramas in liga 1

Vezi toate comentariile (3)
Comentează