FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - STEAUA, AZI, 20:00, GSP.RO, DIGI, DOLCE, PROTV

Jakolis dezvăluie că a fost ședință mare în vestiarul roș-albaștrilor după remiza de la Mediaș: "Suntem pregătiți de luptă și vom întoarce rezultatul!"

Articol de - Publicat miercuri, 01 martie 2017 00:00

Cu evoluții din ce în ce mai bune în ultima perioadă, mijlocașul de 25 de ani al Stelei, Antonio Jakolis, a vorbit deschis despre ceea ce se întâmplă în curtea vicecampioanei:

"La Mediaș am avut un meci dificil, adversarii chiar ne-au surprins! După meci a fost ședință în vestiar... Am vorbit cu antrenorul și cu colegii de echipă. Nimic deosebit, totuși, asta se întâmplă frecvent în viața unei echipe! Atmosfera acum este bună. Nu traversăm cea mai bună formă, însă ne antrenăm din greu și suntem pregătiți de duelul cu Dinamo.

Suntem optimiști și gata de luptă! Trebuie să uităm ce s-a întâmplat în partida tur. Atunci a fost o altă Steaua, acum suntem o echipă diferită. Avem o mentalitate mai puternică și sunt convins că putem întoarce acel 1-4 din decembrie. Vreau în finală, dar cea mai mare dorință a mea este să câștigăm campionatul".

Criticați dur de Gigi Becali după prestațiile mai proaste din 2017, jucătorul transferat de la CFR Cluj spune că nu-l afectează declarațiile patronului. "Sincer? Eu nu citesc ziarele! Noi, jucătorii, trebuie să rămânem concentrați pe meciuri, iar acum pe cel cu Dinamo. Totuși, patronul, din punctul lui de vedere, are perfectă dreptate să fie supărat pe noi, pentru că am luat doar 6 puncte în 4 confruntări din prima ligă. Și noi avem așteptări mai mari de la noi, e normal să fim supărați. Însă ne vom reveni! Cred că sunt lucruri pe care le putem îmbunătăți și sper să jucăm din ce în ce mai bine ca să le arătăm tuturor ce înseamnă Steaua", a declarat Jakolis.

1 gola reușit Jakolis să înscrie în poarta lui Dinamo în cele 8 meciuri pe care le-a jucat contra "câinilor" atât la CFR Cluj, cât și la Steaua

"Pentru noi e un meci important în primul rând pentru palmaresul pe care vrem să-l avem în disputele cu Dinamo. În tur a fost un rezultat usturător, ne-a dat mari bătăi de cap. Va fi foarte dificil să ne calificăm, mai ales că Dinamo trece printr-o perioadă bună. Totuși, nu vom renunța nici o secundă!"
Laurențiu Reghecampf, antrenor Steaua

caseta

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
zagna
zagna  •  01 Martie 2017, 14:28

Jakolis, ai numarat de cate ori te-a lovit mingea, ca tu pe ea niciodata? Jucatori de circ, ce sedinta ati facut, ca ala nu stie ce vrea, iar voi nici atat !

sooos1ck
sooos1ck  •  01 Martie 2017, 11:38
Postat de alexbibirica1 pe 01 Martie 2017, 10:43

gigi becali /// doar gura este de el ! nu mai crede nimeni nimic din ce zice patronul Stelei.

Bine ca-l credem pe Talpan!!!

alexbibirica1
alexbibirica1  •  01 Martie 2017, 10:43

gigi becali /// doar gura este de el ! nu mai crede nimeni nimic din ce zice patronul Stelei.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează