FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - ASTRA 3-0

Motive de îngrijorare pentru Steaua după meciul cu Astra » Unul dintre jucători a ieşit accidentat de pe teren: "Şi la naţională a avut probleme"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 18 februarie 2015 21:25

Steaua a ieşit învingătoare după prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii în faţa Astrei, scor 3-0, iar Constantin Gâlcă, tehnicianul roş-albaştrilor, a vorbit despre modul cum i-a surprins pe giurgiuveni şi care a fost motivul schimbării lui Prepeliţă la pauză.
A fost o primă repriză foarte bună. Ne-am creat ocazii, i-am sufocat în propria jumătate. Ştiam că Budescu nu o să coboare mult şi de aceea am exploatat banda stîngă. Mă bucur pentru cei trei care au marcat, era foarte important să înscrie. Ţucudean s-a zbătut şi a făcut un joc foarte bun.

Prepeliţă nu s-a simţit bine şi a trebuit să-l schimbăm (n.r. locul lui Prepeliţă a fost luat la pauză de Rusescu). Şi la naţională cînd a fost a avut aceleaşi probleme. Are un virus", a spus Gâlcă la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
cipinho79
cipinho79  •  19 Februarie 2015, 11:29
Postat de v_for_vendetta_2011 pe 18 Februarie 2015, 21:36

avand un virus,fiind bolnav de ceva nu este egal cu a fi accidentat. tu,ziaristul lui peste prajit,daca este racit,ai gripa ,inseamna ca esti accidentat?

hahahahahaha eu n-am sesizat discrepanta dintre titlu si ce-a zis galca despre prepelita :))))))))))))) in opinia ziaristului probabil ca virusul la urmarit inca de la nationala si in cele din urma l-a faultat grosolan din spate in prima repriza cu astra :))))))))))))))))))))))))

steaua024
steaua024  •  19 Februarie 2015, 01:22

Intre titlu si ce a spus Galca e distanta cam mare ! Vreau sa subliniez ca GSP nu se prea ingrijeste de editia de pe internet a ziarului, unde apar tot mai frecvente discrepante suparatoare intre TITLU si CONTINUT !! Nu o spun eu, ci a spus-o chiar d-l Ovidiu Ioanitoaia participant la o emisiune interesanta despre ziaristica (implicit cea sportiva!), invitat impreuna cu d-l Horia Alexandrescu si d-l Horia Tabacu la REALITATEA TV! Si in care s-a reamintit profesionalismul maestrilor condeiului de alta data, in comparatie cu superficialitatea, vulgarismul, goana dupa "senzationalul"ieftin si deprecierea acestei meserii la cea mai mare parte a ziaristilor actuali! Pacat !

strazi1
strazi1  •  18 Februarie 2015, 23:50
Postat de v_for_vendetta_2011 pe 18 Februarie 2015, 21:36

avand un virus,fiind bolnav de ceva nu este egal cu a fi accidentat. tu,ziaristul lui peste prajit,daca este racit,ai gripa ,inseamna ca esti accidentat?

ca ziaristi, astia cand se lovesc, se dau raniti, asa cum o iau la supt. se dau loviti, apoi accidentati in ceru" gurii cu gatul spart confund felatia cu accidentarile , nu cumse face normal :)))) oamenii se lovesc in bott zi de zi, de dragul ciobanuluii,,,,,

Vezi toate comentariile (5)
Comentează