FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - STEAUA, AZI, 20:00, GSP.RO, DIGI, DOLCE, PROTV

Reghe și Becali au trecut la faza negocierii pe bază de monitorizare: ”Gigi, lasă-mă să-i bag pe amândoi!”

Articol de - Publicat miercuri, 01 martie 2017 00:00

Steaua a jucat bine la Mediaș cât timp a avut pe teren două vârfuri și s-a prăbușit din momentul în care a ieșit Gnohere, schimbat în minutul 50 cu Boldrin.

E o problemă care influențează și pregătirea derby-ului din această seară.

Schimbarea din timpul partidei disputate în Ardeal i-a adus pe roș-albaștri la un sistem mai des utilizat de ei, cu cinci mijlocași și un singur atacant, dar tactica nu a funcționat. Gaz Metan a dominat din momentul în care s-a efectuat modificarea, a marcat golul de 1-1 și ar fi putut chiar să câștige.

Experiența de la Mediaș îi pune pe Becali și pe Reghecampf în fața unei dileme: să aibă două vârfuri și contra lui Dinamo sau să revină la o formulă care îl conține doar pe Alibec? Patronul și-a afirmat principiul după cea mai recentă etapă de campionat: "Formația asta de la Mediaș n-o s-o mai vedeți niciodată! Alibec și Gnohere nu vor mai evolua împreună în același timp".

Boldrin i-a schimbat planurile

Reghecampf ar forța cu o distribuție ultraofensivă în derby, un duel pe care e obligat să-l câștige la minimum trei goluri diferență ca să se califice. Doar că planul se izbește de impresia cu care a rămas Gigi duminică seară. Antrenorul se apără comparând evoluția de la Mediaș: "Cred că Alibec și Gnohere au jucat foarte bine la Gaz Metan cât timp s-au aflat împreună pe teren.

Harlem i-a dat pasa de gol lui Denis, apoi a mai avut alte două șanse. Amândoi au avut un meci bun. Mai slab au jucat în repriza a doua, când am băgat un mijlocaș central și l-am scos pe Gnohere". Boldrin, mijlocașul central trimis pe teren la începutul părții secunde, s-a aflat printre cei pe care Reghe i-a socotit vinovați de pierderea punctelor. Brazilianul și-a șubrezit statutul în numai o jumătate de an la Steaua. Dintr-o vedetă a campionatului, cum era văzut când a venit de la Astra, a ajuns să fie privit deja ca o afacere proastă.

"Vreți să vă spun eu echipa? Sunați-l pe Gigi, că sigur v-o spune el!"
Laurențiu Reghecampf

"Din play-off vom avea la dispoziție toți jucătorii. Pe cei nou-veniți am plătit mulți bani și sunt convins că ei vor avea o reacție. Avem un plan foarte bun, e nevoie să ne liniștim"
Laurențiu Reghecampf

Reghe ripostează dur: "E foarte bine că Becali a zis ce a zis" :)

Becali l-a atacat violent pe Reghecampf după 1-1 la Mediaș, cu comentarii cum n-a mai avut nici la prima colaborare cu el, nici în timpul acestui mandat: "Nu vreau să-l fac de râs pe Reghe, nu-l dau afară acum. La vară, dacă nu luăm campionatul, ne despărțim. Am jucat atât de prost cu Gaz Metan, că mi s-au bulversat toate ideile despre fotbal, nu mai pricep nimic! Eu nu înțeleg de ce nu legăm două pase! Poate pentru că nu lucrează nimic cu mingea, face doar antrenamente cu haltere, numai că eu nu cresc luptători aici, eu vreau fotbaliști!". Replica antrenorului a fost timidă: "E un semnal de alarmă ce a zis patronul. E foarte bine că Becali a zis ce a zis".

Dinamo e fragilă

Reghecampf ar mai avea un motiv să forțeze cu doi atacanți contra lui Dinamo: lui Contra îi lipsește Dielna. Francezul adus recent de dinamoviști s-a ales cu o leziune musculară și va avea nevoie de o pauză lungă, trei săptămâni. "Câinii" l-au titularizat pe Dielna și cu Chiajna, și cu Botoșani, și cu Craiova, chiar dacă apărătorul venea după o perioadă în care jucase puțin. Nu a rezistat seriei cu meciuri bifate ca integralist. Fără Dielna, Contra e obligat să revină la cuplul Nedelcearu-Marici în centrul defensivei, o pereche de stoperi care a fost principala slăbiciune a echipei în acest sezon, un motiv pentru care a fost achiziționat Dielna.

799211 caseta

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
tandd
tandd  •  01 Martie 2017, 14:50
Postat de dinamo_fan pe 01 Martie 2017, 09:50

Eu nu vad cum ar putea steaua sa castige. singurul lor jucator e Alibec. daca e marcat om la om nu au cum sa ne bata. Important pentru Dinamo este sa nu faca pasul inapoi ca sa-i dea initiativa stelei. De marcat marcam sigur.

dinamo o sa se apere,nu cred ca ii intereseaza sa dea si gol,caificarea e jucata asta stie si cel mai infocat stelist.Sa joci cu gnohere si alibec in acelasi timp inseamna sa vrei sa te sinucizi,in fata gazului poate merge,dar la contratacul lui dinamo ii demoleaza,le usureaza munca

ropo
ropo  •  01 Martie 2017, 14:13

Degeaba vb ***,uita ca e la faci ce spune becali

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

daweroirl
daweroirl  •  01 Martie 2017, 11:55
Postat de alexbibirica1 pe 01 Martie 2017, 10:30

reghecampf fricosul ... nu vreau sa fac acuzatii fara sa am probe,dar la pauza meciului cu medias s-a intamplat ceva ciudat la echipa Steaua.nu meritati sprijinul nostru,domnule reghecampf laurentiu! domnule becali,nu meritati sprijinul nostru ! domnilor becali ,mm , mache,reghecampf de ce nu ati adus 2 FUNDASI CENTRALI DE CALITATE ?

pai nu auzi ca el da vina pe Boldrin ,daca a vazut ca echipa merge ,de ce a facut schimbarea ,ca doar Boldrin nu a intrat de buna voie??

Vezi toate comentariile (14)
Comentează