FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - PANDURII, MIERCURI, 20:00, DOLCE, DIGI, LOOK PLUS, GSP.RO

Spectacol pe măsură în această seară pe Arena Naţională » Show pirotehnic de 50.000 de euro!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2015 14:03

De la ora 20:00, Steaua şi Pandurii se vor lupta pentru primul trofeu al sezonului. La finalul partidei care va avea loc pe Arena Naţională în direct la Dolce, Digi şi Look Plus, dar şi liveTEXT pe GSP.RO, cei prezenţi în tribună vor avea parte de un spectacol pirothenic unic pe un stadion de fotbal din România.

Sponsorul principal al Cupei Ligii, firma Adeplast, a plătit aproximativ 50.000 de euro pentru acest show, care va începe imediat după cele 10 minute de spectacol cu lasere. În total vor fi peste 15 minute de spectacol! Show-ul pirotehnic este realizat prin intermediul a 12 puncte de tragere şi cu 6 aruncătoare de flăcări.

Construcţia spectacolului de pe Arena Naţională este realizată de o firmă specializată din Germania şi pune în valoare cuvintele cheie "echipă", "unitate", "fairplay", subliniate prin sincronizarea fundalului sonor cu efecte speciale. Partea introductică a showului pirotehnic va fi marcată de blikere strobo flash pe durata primelor 30 de secunde, 60 de flashuri de tragere pentru un total de 720 de efecte! Fiecare vîrf de intensitate al fundalului muzical este marcat de sigle-shoturi în culorile roşu, galben şi albastru.

Finalul se distinge printr-o cadenţă impresionantă a tragerilor, cu ritm ascendent, generînd un efect incredibil. Cele 10 minute de spectacol vor conţine aproximativ 3.000 de trageri care vor asigura reprezentaţiei o intensitate ieşită din comun, în limita acceptată de Arena Naţională şi de acustica stadionului. Punctele de tragere vor fi montate imediat după fluierul de final al meciului, atît în faţa tribunelor, dar şi ale peluzelor, pentru ca cei prezenţi pe stadion să poată urmări un spectacol pirotehnic de neuitat.

Mai mult decît atît, va exista şi un spectacol cu lasere de aproape 10 minute. Echipamentele vor fi sincronizate individual pe muzică selectată, îmbinînd culorile şi formele pentru a obţine o imagine inedită pentru fiecare secundă. Se vor crea cu ajutorul fumului imagini în trei dimensiuni proiectate către public, cascade de raze şi unde de lumini în mişcare, efecte vizuale care se mişcă mai rapid decît orice altă formă de lumină.

Accesul spectatorilor pe Arena Naţională se face începînd cu ora 18:00 doar pe baza biletelor şi invitaţiilor. Casele de bilete vor fi deschise de la ora 12:00 pînă la 20:00.

Fanii echipei Steaua vor intra în stadion prin bulevardul Basarabia şi strada Maior Coravu, în timp ce suporterii gorjeni vor avea acces doar prin intrarea situată pe bulevardul Pierre de Coubertin.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
iri_
iri_  •  20 Mai 2015, 19:08

ba lupule, Ghencea era suspendat dupa meciuri cu rapid si dinamo cand se aruncau torte pe teren sau mai stiu eu ce. cand era sloganul vinde-pleaca-mori stadionul era suspendat de gigel, defapt nu stadionul, ci doar toti abonatii de la peluze, chiar daca nu erau prezenti la meciuri... nu te suspenda federatia ca ii canti lu gigel de bine, sau marog, il imbuna pe sandel si se rezolva si chestia asta... deci tu de-aia crezi ca nu vine lumea la stadion, ca are gigel cazier ?:)

lupu68
lupu68  •  20 Mai 2015, 15:24

Echipa - unitate - fair-play? Haida de, numai asta nu ne caracterizeaza acum! Si asta datorita "baietilor destepti" de la AISS si Peluza Sud, incurajati de organele statului care privesc pasiv acest fenomen de uzurpare a calitatii de suporter si de ziaristii care le promoveaza comunicatele! Va aduceti aminte de vremea cand terenul din Ghencea era suspendat o data la cateva meciuri, iar sloganul lor preferat era VINDE-PLEACA-MORI? Pe vremea aceea nu era vorba de nicio sigla (!), iar cazierul lui Becali era curat. Era doar vesnicul interes al "baietilor destepti", gata oricand sa dicteze intr-o entitate, dar pe banii altora, ca sa faca ei bani!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează