FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ASTRA - DINAMO 2-5

Șumudică explică de ce și-a împins medicul: "Murea ăla acolo! Așa ați așteptat și la Ekeng"

FOTO: Captură TV Dolce Sport
FOTO: Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2016 13:33

Marius Șumudică a grăbit echipa medicală să intre pe teren în meciul Astra - Dinamo, 2-5, și l-a împins pur și simplu pe doctorul echipei pentru a intra pe teren și pentru a-i acorda îngrijiri medicale lui Lovin.

La conferința de presă de după meci, antrenorul a explicat incidentul și a spus că dorea ca medicul să intervină cât mai repede.

"L-am împins să intre mai repede, m-am speriat, am crezut că i-a rupt tibia lui Lovin. Pe cuvântul meu. Am văzut că arbitrul făcea semene să intre, jucătorii făceau și ei semne, credeam că are piciorul rupt Lovin.

Și el tot aștepta ca să nu ne suspende. Ce să ne suspende mă? Moare ăla, așa ați așteptat și la Ekeng până și-a dat ăla viața. Săracul nu are echilibru, trebuie să mai lucreze la tonusul muscular. La faze de genul trebuie să intre imediat. Dar nu se supără el pe mine, e prietenul meu", a spus Șumudică la conferința de presă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
622674784501836
Florin Dobrin  •  18 Noiembrie 2016, 18:58

cand *** medic manca seminte si ala a murit pe teren cum a fost??? la ce *** le luati apararea la *** aia ??? trebuia *** SUMI , EXCROCILOR ASTIA CARE IAU SALARI , SALARIIII NU CUM MUNCESTE UN OM NORAL ,,*** ORDINARI , zice ca daca ne suspenda ,,, sa te suspende pe viata idiotule dar salvezi un om ca asta trebuie sa faci

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  18 Noiembrie 2016, 18:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1568787050039454
Dan Matei  •  18 Noiembrie 2016, 18:25

1.ala nu e' doctorul echipei , 2, titole bombonaru alias sumi....e' un *** , 3, uscaciune de lovin s-a ridicat , pana sa ajunga la el ''echipa medicala''.....4. ninel neam prost ''***''.....are -0 caracter......*** care face de bafta fotbalul romanesc....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează