FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ASTRA - VIITORUL 3-1

VIDEO Fotbal pe bîjbîite » Astra, salvată de început: a tranşat calificarea în primele 16 minute: 3-1 cu Viitorul

Articol de - Publicat luni, 15 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 decembrie 2014 22:20

Astra a marcat de trei ori în primele 16 minute şi s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după un meci disputat pe o ceaţă deasă.

Giurgiuvenii n-au părut prea deranjaţi de vizibilitatea redusă şi au avut nevoie doar de 50 de secunde pentru a deschide scorul. Florescu a centrat din partea stîngă, iar Alibec, nemarcat, a reluat în plasă din 6 metri.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Peste 8 minute, acelaşi Alibec l-a găsit în careu pe Cristescu, iar acesta a dus scorul la 2-0. În minutul 16, tabela s-a făcut 3-0, după ce Alibec a punctat din nou. 3-0 şi Hagi regreta că a ales să mizeze pe o echipă formată din mulţi fotbalişti tineri.

Puştii de la Viitorul au arătat mai bine în partea secundă, profitînd şi de pasul înapoi făcut de Astra. În minutul 63, Florin Tănase a redus din handicap după ce a înscris din penalty.

Deşi au continuat să controleze partida pînă la final, elevii lui Hagi n-au mai reuşit să înscrie, iar Astra a ajuns în semifinalele competiţiei cu premii de 1 milion de euro.

644804-astra-viitorul-3-1.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Decembrie 2014, 10:42

pe bajbaite, pe pipaite, pe nevazute, dar echipa rejelui fuse si se duse.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează