FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  CHIAJNA - ASA TG. MUREȘ 1-0

VIDEO+FOTO Papa bun » N'Doye a ratat un penalty și i-a stricat aniversarea lui Bergodi, 0-1 cu Chiajna

Articol de - Publicat joi, 15 octombrie 2015 00:00

Trupa lui Cornel "Papa" Țălnar s-a calificat în semifinale Cupei Ligii, după un joc vioi și ofensiv

Mureșenii s-au prezentat aseară, la Chiajna, cu destule rezerve, iar jucătorii încercați de sărbătoritul Cristiano Bergodi mai degrabă au dezamăgit. De partea cealaltă, elevii lui Cornel Țălnar au pus în pericol poarta apărată de Viciu încă din primele minute, cînd Bruno Madeira a tras puternic în transversală (2).

Click aici pentru VIDEO!

Tăvălugul Concordiei a continuat pînă în minutul 17, cînd același Bruno Madeira l-a faultat stupid în careu pe Voiculeț, iar Bergodi se gîndea deja să pună șampania la rece. Din păcate pentru italian, veteranul N'Doye a executat penibil lovitura de la 11 metri, mult peste poartă, astfel că Purece și compania au avut dreptul la a doua șansă.

Deși Chiajna a jucat surprinzător de bine, golul calificării în semifinale a venit dintr-o greșeală combinată: portarul Viciu a scăpat din mîini o minge banală centrată din corner, iar balonul, lovit involuntar de Balauru cu capul, s-a dus direct în ațe (36): 1-0!
În repriza a doua, ardelenii s-au străduit, dar n-au avut deloc forță ofensivă, în vreme ce ilfovenii s-au așezat perfect pe teren și-și puteau dubla avantajul în mai multe ocazii.

"Sîntem dezamăgiți total, nu de așteptam! Din păcate, ratat un penalty, apoi ne-am dat un autogol... Nu-l învinovățesc pe N'Doye, se mai întîmplă să ai ghinion"
Claudiu Voiculeț, căpitan ASA

"Ne bucurăm pentru calificare și abia așteptăm tragerea la sorți, pentru a afla următorul adversar. Nu contează cine va fi, la ce lot avem, putem învinge pe oricine!"
Ștefan Bărboianu, fundaș Chiajna

"Îmi pare rău că astă-seară n-am cîștigat trei puncte" :o
Ousmane N'Doye, mijlocaș ASA

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează