FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  CHIAJNA - PANDURII 1-1 (4-3 DUPĂ PENALTY-URI)

VIDEO Noroc cu Bălgrădean! Portarul Chiajnei și-a dus echipa în sferuri: două penalty-uri apărate la lovituri de departajare

Articol de - Publicat joi, 11 august 2016 00:00

Portarul Chiajnei a dus Chiajna în "sferturile" Cupei Ligii după ce a parat şuturile lui Voiculeţ şi Unguruşan.

Petre Grigoraş şi elevii săi au venit la Bucureşti, direct, după victoria din Banat, cu Timişoara, scor 3-1, iar perioada petrecută departe de casă s-a văzut aseară în jocul gorjenilor.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În primul sfert de oră, Chiajna a dat sentimentul că e pregătită să facă cel mai bun meci de când Emil Săndoi a preluat banca tehnică. Golul ilfovenilor a venit repede, în minutul 13, prin Serediuc, care a finalizat o centrare exemplară a lui Grădinaru, venită din flancul drept. Un mare merit la golul ilfovean îl are şi "Prinţul" Cristea.

Revenit în primul "11", acesta l-a pus perfect în cursă pe Grădinaru cu o pasă lungă.

Iar Grădinaru?

Echipa lui Săndoi a rămas periculoasă după gol şi lucrurile mergeau chiar bine pentru Concordia, până prin minutul 34, când la un banal corner, ilfovenii şi-au arătat imediat gravele probleme de organizare la fazele fixe.

Valentin Alexandru a marcat cu capul, reuşind să se desprindă perfect din marcajul lui Grădinaru. Da, acelaşi Grădinaru care în etapa a doua, cu Voluntari, a fost eliminat după două faulturi inutile.

Lipsa de concentrare = prelungiri

Primele 90 de minute s-au terminat indecis şi asta în special din cauza neatenţiei sau poate indolenţei lui Patrice Feussi. În minutul 77, fundaşul dreapta a primit o pasă excelentă, dar a tras paralele cu poarta din 5 metri.

În ultimul minut regulamentar, tot un fundaş al Chiajnei a ratat şansa desprinderii. Alexandru Albu a ratat o lovitură de cap din situaţie foarte bună de unu la unu cu Bălgrădean şi meciul a intrat în extratime. Nu doar Chiajna are indolenţii ei.

Fundaşul stânga al Pandurilor, Constantin Grecu, a încasat al doilea "galben" pentru un fault grosolan la Albu şi astfel şi-a lăsat echipa în inferioritate.

Au ratat "greii"

În reprizele de prelungire ambele echipe au jucat mai mult la trecerea timpului, în aşteptarea loviturilor de departajare. Surprizele neplăcute pentru Petre Grigoraş au venit tocmai de la titularii menajaţi pentru acest joc, Claudiu Voiculeţ şi Bogdan Unguruşan.

Introduşi pe parcursul jocului pentru mai multă siguranţă, execuţiile celor doi de la punctul cu var au fost apărate de Cristi Bălgrădean şi astfel echipa din Ilfov merge mai departe în Cupa Ligii.

Nistor e liber!

Mijlocaşul celor de la Pandurii, Dan Nistor, a fost declarat ieri liber de contract de către LPF. Gorjenii pot face apel şi, din acest motiv, jucătorul nu poate ajunge momentan la Dinamo, formaţie care îl doreşte.

"Grecu trebuia să fie mai atent, nu să fie eliminat. Nu ştiu ce să zic, are multă experienţă, a jucat şi pe la Dinamo. Sper să fie mai concentrat de acum înainte"
Valentin Munteanu, mijlocaş Pandurii

"La penalty-uri e loterie, acum am fost eu norocosul. Atâta tot, în rest suntem fericiţi pentru calificare. Nu suntem Barcelona să jucăm tiki taka, atât putem în momentul de faţă"
Cristian Bălgrădean, portar Chiajna

chiajna pandurii 1 1

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează