FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ACS POLI - PETROLUL 1-0

VIDEO Pe șest mai departe » Prahovenii au avut ocaziile, însă bănățenii s-au ales cu victoria

Articol de - Publicat joi, 10 septembrie 2015 00:00

Timișoara a marcat la singurul șut pe spațiul porții, gol marcat după un ofsaid nesemnalizat.

ACS Poli seamănă cu Timișoara de altădată, dar nu are strălucire. Nici nu o poate avea cu doar 2.000 de oameni în tribună la un meci cu Petrolul. Vremea cînd 30.000 de oameni cîntau și-și încurajau echipa pe cînd Steaua făcea golaveraj pare atît de departe! Acum, lumea vine ca la teatru și privește impasibilă la ceea ce se întîmplă pe teren.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Pe gazon, Timișoara nu e atît de diferită. Zicu, Goga, Luchin, Cînu sau Bărbuț sînt tot acolo, însă departe și ei de forma din trecută. Echipa suferă, pare dezorientată.

Petrolul lui Eusebiu Tudor a început mai bine meciul. În minutul 12, Moussa putea marca, dar șutul său s-a dus în plasa laterală, nereușind să profite de o nesincronizare între Cînu și Popescu. Ploieștenii au rămas periculoși și, peste 5 minute, același Moussa i-a pasat bine lui Zoubir, care a trimis în careu la Peteleu, însă Kirschstein l-a blocat bine.

Gazdele s-au apropiat greu de poarta adversă, iar cînd au făcut-o a fost rodul unei acțiuni personale. Belu a recuperat un balon, a trecut frumos de Faugh-Porret și de Varga, a intrat în careu și a șutat cu stîngul la colțul lung. Din păcate pentru bănățeni, balonul s-a dus puțin pe deasupra.

Ultima șansă a primei reprize a aparținut oaspeților. Marinescu a trimis bine de la distanță, Cînu a deviat mingea, iar Kirschstein a avut un plonjon salvator (44).

Partea a doua a început cu același chin al timișorenilor. Florin Marin și-a pierdut răbdarea și a chemat vedetele Zicu și Goga pe bancă lîngă el. Jocul lui Poli a început să se schimbe în bine, iar deschiderea de scor a venit firesc. Salvator, Elek! E adevărat că din ofsaid, nesemnalizat de asistentul Stroe!

A fost golul ce a ucis fotbalul, care oricum suferea. Timișoara n-a mai forțat, iar Petrolul, chiar dacă Tudor l-a aruncat în luptă și pe Tamuz, în locul fantomaticului Varga, n-a arătat că ar putea reveni. Timișorenii urcă în "sferturile" Cupei Ligii și așteaptă cu moral excelent duelul cu Steaua, de duminică.

Stroe "în ofsaid"

Arbitrul Adrian Cojocaru a fost încurcat de asistentul Gabriel Stroe la reușita lui Elek, din minutul 67. "Centralul" gălățean a validat golul, deși atacantul Timișoarei se afla în afara jocului în momentul în care Hernandez a șutat la poartă. Faza nu a fost una ușoară, poziția de ofsaid s-a putut observa numai pe reluările TV.

Pecanha a protestat vehement și s-a ales cu un cartonaș galben. În minutul 77 a fost rîndul lui Cojocaru să greșească, de data asta dezavantajîndu-i pe timișoreni. Elek a scăpat spre poartă singur, Genev l-a tras, iar atacantul lui Poli a căzut. Arbitrul i-a acordat acestuia cartonaș galben considerînd că a simulat, deși ar fi trebuit să dicteze fault.

"Am avut ocazii importante, din nefericire n-am reușit să marcăm. E frustrant... N-avem ce face, trebuie să învățăm din greșeli. Cupa Ligii era un obiectiv pentru noi și l-am ratat de la primul meci"
Alexandru Benga, fundaș Petrolul

"Nu știu dacă a fost sau nu ofsaid la gol, important e că meciul s-a terminat cu victoria noastră. Vrem să cîștigăm fiecare partidă, indiferent de competiție. Dacă vom avea un culoar favorabil, de ce să nu luăm trofeul?!"
Robert Elek, atacant ACS Poli

"Am avut două ocazii de 1 la 1 cu portarul. Dacă am fi marcat măcar o dată, am fi cîștigat. Problema e la noi, trebuie să fim mai atenți la finalizare"
Eusebiu Tudor, antrenor Petrolul

"Jucătorii mei au dat dovadă de maturitate, au jucat la rezultat. Mă bucur că ne-am calificat. Meritele sînt ale lui Dan Alexa și ale jucătorilor, eu doar am făcut cîteva schimbări în organizare jocului"
Florin Marin, antrenor ACS Poli

acs poli petrolul 1 0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
520579171432222
Ciolac Grigore  •  10 Septembrie 2015, 11:33

*** Cea fost la TIMISOARA la meciul cu TARGU jiu nu au scris cu asa foc La meciul cu CFR CLUJ la fel !Acum incriminati un arbitru care a vazut cel mai bine !Mingea a ajuns la ELEK dupa un sut la poarta NICI O FAZA PE LINIE ,respinsa de portar ! *** si partinitori cu anumite echipe ! HAI POLI ! BATEM si STEAUA sa moara de oftica anumite *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

520579171432222
Ciolac Grigore  •  10 Septembrie 2015, 11:29

NISTE asa

1581870215401957
Andronic Popovici  •  10 Septembrie 2015, 09:27

O sa o vedeti pe Poli numai dupa ce o bate pe fcsb ,ca pana atunci sunteti pe langa comentatorilor de la gsp, pardon digi .Rautate nenteleasa de noi banatenii si va mai suparati ca va spunem "mitici" voi chiar nu vedeti ca Poli joaca altceva de cand a venit Florin Marin ,aveti orbu gainii sau sunteti rau intentionati.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează