FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FILIAȘI - CSU CRAIOVA

VIDEO Adversara lui CSU Craiova din „sferturile” Cupei vine după o umilință incredibilă în Liga 3: „Ne-a surprins pe toți, nu ne așteptam”

FOTO: Facebook @sustineCSO
FOTO: Facebook @sustineCSO

Articol de GSP - Publicat marti, 30 noiembrie 2021 14:41 / Actualizat marti, 30 noiembrie 2021 15:03

Victor Naicu, antrenorul celor de la ACSO Filiași, a prefațat „sfertul” de Cupă contra celor de la CS Universitatea Craiova. 

ACSO Filiași este revelația sezonului în Cupa României. A eliminat deja două formații importante, pe UTA, scor 1-0, și pe Hermannstadt, după executarea loviturilor de departajare. Antrenorul Victor Naicu e conștient că disputa de pe „Ion Oblemenco” va fi mult mai dificilă, dar visează calificarea în penultimul act. 

Reghe, cam greu fără Neubert, nu? » FCSB devine din nou sperietoarea Ligii 1
FCSB
Reghe, cam greu fără Neubert, nu? » FCSB devine din nou sperietoarea Ligii 1

VIDEO ACSO Filiași, gata de meciul sezonului: „Toți se fereau de Craiova”

„Este un meci foarte important pentru noi, o onoare că ne aflăm în această fază a competiției. Trebuie să menționez că este meritul fostului antrenor. Eu am venit de puțin timp. Sperăm să onorăm cu un joc bun și cu o nouă surpriză. E clar că ne-am depășit condiția de mult timp. 

Am avut ghinion la tragerea la sorți. Toți se fereau de Craiova, dar noi am picat cu ei. Plecăm cu șansa a doua și încercăm să scoatem maximum. Ce înseamnă maximum? Vom vedea joi, după meci. 

Nici ei nu traversează o perioadă bună, S-au diminuat șansele la campionat, iar Cupa e singurul lor obiectiv real. N-aș vrea să fie un meci în care ei să se descătușeze. Sperăm să fie echilibrat, iar dacă pierdem, să pierdem onorabil”, a spus Victor Naicu. 

Filiași, umilită înaintea partidei cu CSU Craiova

În week-end-ul trecut, ACSO Filiași a suferit un eșec categoric pe teren propriu, 0-6 contra celor de la CSM Slatina, în etapa cu numărul 14 a seriei 6 din al treilea eșalon.

„Este clar că nu ne-am așteptat la un asemenea rezultat. Ne-a surprins pe toți. Rezultatul nu reflectă ce s-a întâmplat pe teren. Nu este ușor de digerat acest rezultat, dar vom veni mult mai concentrați acum. 

Jucăm la o oră de maximă audiență, în fața unei întregi țări. Avem jucători care au jucat în liga secundă, dar pe un asemenea stadion impunător va fi ceva deosebit. Sper ca asta să îi mobilizeze și să nu fie depășiți de miza partidei”, a mai precizat antrenorul celor din Filiași.

Uşor de ţinut nu va fi niciunul dintre atacanţii Craiovei, pentru că au experienţă, dar sper să ne descurcăm. Am pregătit jocul bine, nu mi-e teamă de un dezastru, fiindcă ne mobilizăm la meciurile importante. 

Am luat 6 goluri cu Slatina, fiindcă aşa se întâmplă la Liga a III-a, noi am fost cu posesia, iar lor le-au intrat toate. O calificare ar însemna enorm, dar sper să facem un joc bun, să nu ne facem de râs. Nu m-am gândit cu cine fac schimb de tricouri, e cam frig afară, voi vedea după meci.

- Eduard Dina, fundaș ACSO Filiași

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

EXCLUSIV VIDEO Florin Bratu a găsit viitorul golgeter al naționalei: „Nici Mutu, nici Pancu, nici Ganea, niciunul nu avea execuțiile lui”

Incertitudine în Liga 1: „Clubul este în colaps. Vom vedea dacă vom putea termina sezonul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
514091889218839
Mihai Buzea  •  01 Decembrie 2021, 12:54

Sa vezi bucurie pe cartu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează