FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  UTA

Adi Petre, gol în primul meci de la revenirea la UTA! Obiectivele atacantului: „Vreau la Campionatul European”

Adrian Petre, după golul marcat în U Cluj - UTA 2-1
Adrian Petre, după golul marcat în U Cluj - UTA 2-1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2021 19:44 / Actualizat miercuri, 10 februarie 2021 20:10

Adrian Petre (22 de ani) a marcat singurul gol al celor de la UTA în înfrângerea cu U Cluj din faza optimilor de finală ale Cupei României, scor 1-2.

UTA, răpusă de U Cluj în „optimile” Cupei!

Adrian Petre s-a întors la UTA, clubul care l-a dat în fotbalul mare, și a reușit să înscrie la primul meci jucat pentru arădeni de la revenire.

Adrian Petre, gol în U Cluj - UTA

Introdus la pauză în locul lui David Miculescu, Petre a avut o prestație solidă. În minutul 90+1 a lovit bara transversală dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri de poarta adversă, iar 3 minute mai târziu a marcat, la ultima fază a meciului. Golul a fost unul foarte frumos, atacantul evitându-l elegant pe stoperul Andrei Răuță, înainte de a finaliza cu calm.

A fost primul gol al lui Petre după aproape 5 luni. Atacantul marcase ultima dată pe 17 septembrie 2020, în meciul din turul 2 al preliminariilor Europa League dintre Backa Topola și FCSB, scor 6-6 (4-5 d.p.).

Adrian Petre: „Am reușit să sparg gheața”

După meci, Petre a oferit un flash-interviu, în care și-a anunțat obiectivele atât pe plan personal, cât și alături de echipă.

„Am produs una dintre surprize din nefericire. Ne pare rău, nu am intrat focusați pe teren. Nu avem nicio scuză. Totul a decurs contra noastră încă de la început. Ăsta este fotbalul, trebuie să trecem peste aceste momente grele. În seara asta o să ne gândim la acest joc, dar de mâine trebuie să pregătim următorul meci. Le cerem scuze fanilor, știu că nu le cade bine, nici nouă nu, dar ăsta este fotbalul și trebuie să creadă în continuare în noi.

Mă interesează să fim în playoff, totul depinde de noi, avem șanse reale. Putem să ne focusăm mai mult pe playoff acum. Personal îmi doresc să joc cât mai mult, să strâng cât mai multe goluri, să ajut echipa și să prind Campionatul European, pentru mine este un target foarte important, dar cele mai importante obiective sunt cele cu echipa.

E bine într-un fel că am reușit să sparg gheața anul ăsta, dar nu mă încălzește cu nimic pentru că echipa a pierdut. Trebuie să muncim mai mult, să muncesc mai mult personal pentru că așa pot ajuta echipa”, a spus Petre la microfonul TV Telekom Sport. 

Campionatul European U21, la care Petre speră să participe, va începe pe 24 martie 2021. 

Citește mai multe știri din Cupa României:

Fanii celor de la FCSB au răbufnit după ce au văzut echipa de start pentru „Derby de România”: „Bătaie de joc!”

Surpriză uriașă în „primul 11” la Dinamo - FCSB! Cine e titular după 8 LUNI

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
publicer
publicer  •  11 Februarie 2021, 04:43

In modeling))) sau in filme *** de groaza)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionica007
ionica007  •  10 Februarie 2021, 23:04

Orice ar spune lumea, Petre are valoare... *** dar poate fiindca nu este manelist nu s-a adaptat... Sunt sigur ca Petre nu se va opri la UTA...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  10 Februarie 2021, 22:29
Postat de gazistu pe 10 Februarie 2021, 20:42

Adi Petre si Buziuc sunt niste "monstrii", "sau cum zic britanicii "clinical strikers" :)) cei mai buni atacanti din liga1,

Poate clinicals, dar nu strikers. Adi Petre e la un nivel submediocru și nu-l văd evoluând. Cel puțin nu în fotbal. Poate în modeling sau bucătărie....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează