FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA, 20:30, DIGI, DOLCE, PROTV, GSP.RO

Aici stă Derbyul! 5 dueluri-cheie care pot arunca în aer Dinamo - Steaua!

Tade și Palici se vor duela în această seară
Tade și Palici se vor duela în această seară

Articol de - Publicat joi, 03 martie 2016 12:55

Astăzi, Dinamo și Steaua se vor duela în manșa tur a semifinalelor Cupei României. Meciul va începe la ora 20:30 și va fi în direct pe Digi, Dolce, ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Partida se anunță a fi una echilibrată, iar duelurile individuale pot fi cele care decid soarta derby-ului.

GSP.RO îți prezintă 5 dueluri-cheie ale acestei partide, care pot stabili învingătoarea de diseară.

1. MIRCEA REDNIC VS. LAURENțIU REGHECAMPF

Rednic are de partea lui experiența, în timp ce Reghe este favorizat de duelurile directe cu adversarul de azi.  În 2012, antrenorul de azi al Stelei l-a învins în două rânduri pe Rednic, în meciul Astra - Chiajna 0-2 și în meciul Steaua - Petrolul 2-1.

Modul în care vor pregăti și așeza echipa în teren, cum vor reacționa pe parcursul meciului și schimbările pe care le vor face vor putea înclina balanța în favoarea lor.

2. eRIC Bicfalvi - ALEX CHIPCIU

Cei doi jucători vor fi responsabili cu pasele decisive pentru cele două vârfuri. Nici unul se află în cea mai bună formă. Bicfalvi abia a venit la Dinamo și a jucat doar un meci, în timp ce Chipciu trece prin cea mai slabă perioadă a carierei.  Astfel, jucătorul care va evolua la un nivel mai ridicat ar putea decide acest meci prin pase sau chiar prin apariția-surpriză în fața porții adverse.

3. Paul Anton - Sulley Muniru

Lupta de la mijlocul terenului va fi foarte importantă în deznodământul partidei. Ambele formații vor avea câte doi mijlocași defensivi, iar Anton și Muniru vor fi piese importante ale celor două echipe.

Cei doi vor trebui să recupereze cât mai multe baloane și să oprească atacurile adverse. În plus, ei ar putea decide meciul și prin pasele pe care le vor oferi colegilor din ofensivă.

4. hARLEM GNOHERE - Gregory tade

Gnohere este unul dintre cei mai în formă și importanți jucători din lotul lui Dinamo, în timp ce Tade va juca primul meci sub comanda lui Reghe, el fiind primit în lot în urmă cu o săptămână.

Duelul de la distanță al celor doi atacanți francezi pare a fi dominat de vârful lui Dinamo, care a marcat și în meciul din campionat, 3-1, dar experiența și valoarea lui Tade îl fac pe acesta un pericol pentru defensiva alb-roșiilor, pentru că poate marca în orice moment.

5. Adi popa - VLAD olteanu

Singurul duel direct, care pare a fi clar în favoarea stelistului. Popa are o experiență net superioară, jucând în multe derby-uri, dar și la națională și în cupele europene. 

Olteanu va evolua titular pentru că Steliano Filip este suspendat. Se află la primul Derby de România. Jucătorul ar putea fi marcat de importanța meciului și ar putea să nu facă față duelurilor cu Adi Popa, astfel putând apărea ocazii la poarta lui Dinamo.

Echipe probabile:

Dinamo: Cerniauskas - Hanca, Mevlja, Puljici, Olteanu - Anton, Nedelcearu - Rotariu, Bicfalvi, Palici - Gnohere

Steaua: Niță - Enache, Tamaș, Papp, Momcilovici - Muniru, Filip - Popa, Chipciu, Hamroun - Tade

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (59)
paparazzi
paparazzi  •  03 Martie 2016, 18:49

bine ca iti aduci aminte doar momentele placute...

ortega
ortega  •  03 Martie 2016, 17:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  03 Martie 2016, 16:01
Postat de steaua1986forever pe 03 Martie 2016, 15:44

ERIC BICFALVI - ALEX CHIPCIU - un baiat de mare caracter (Bicfalvi) vs un taranus cu aere de vedeta si cu un caracter foarte nasol. Un fotbalist vs un fost fotbalist (Chipciu). Aici e clar duelul castigat de 'dinamovistul' Bicfalvi. La fel Gnohere este cu mult peste Tade (si cu si mai mult peste Marica). Deci, intr-un cuvant am impresia ca ne pregatim pentru o infrangere diseara. Echipa 'noastra' e in cadere libera, vad ca nici marele antrenor nu prea o ajuta cand declara ca nu il intereseaza Cupa. Presimt ca baietii aia din groapa o sa fie fericiti diseara.......intr-un fel, merita.....nu au mai fost fericiti de ani de zile....

De asta toamna "colegul" , in rest pari destul de corect !

Vezi toate comentariile (59)
Comentează