FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSA STEAUA - U CLUJ 1-3

VIDEO / EXCLUSIV A jucat la FCSB și se bagă în disputa Chipciu-CSA: „Asta e Steaua!”

Alexandru Chipciu (34 de ani), extrema lui U Cluj, avut un discurs extrem de dur la adresa CSA Steaua, după victoria ardelenilor cu „militarii” din grupele Cupei României Betano, scor 3-1. +16   FOTO
Alexandru Chipciu (34 de ani), extrema lui U Cluj, avut un discurs extrem de dur la adresa CSA Steaua, după victoria ardelenilor cu „militarii” din grupele Cupei României Betano, scor 3-1.

Articol de - Publicat vineri, 29 septembrie 2023 11:26 / Actualizat vineri, 29 septembrie 2023 11:46

Gabi Enache, fără echipă după despărțirea de FCU Craiova, e de partea lui Alexandru Chipciu, fotbalistul lui U Cluj care a avut un discurs extrem de dur la adresa CSA Steaua, după victoria ardelenilor cu „militarii” din grupele Cupei României Betano (3-1).

Fluierat, înjurat și numit „sclavul lui Becali” de ultrașii CSA Steaua în timpul meciului, fostul fotbalist de la FCSB a răbufnit la finalul partidei: „Dacă asta e Steaua, am luat-o razna!”. 

De ce românul care le-a învins pe Inter și Juventus nu va fi convocat de Edi Iordănescu: „Sub nicio formă”
NAȚIONALA
De ce românul care le-a învins pe Inter și Juventus nu va fi convocat de Edi Iordănescu: „Sub nicio formă”

VIDEO. Gabi Enache: „FCSB e Steaua”

Invitat la GSP Live în această dimineață, Enache (33 de ani), jucătorul FCSB în două perioade diferite, 2016-2018 și 2020-2021, afirmă că Alex Chipciu a spus în mare parte adevărul și susține și el că FCSB e Steaua.

Poate e și un gram de frustrare la Chipciu, dacă a fost înjurat, dar tind să-i dau și dreptate. Am aceeași părere ca el. N-am o problemă cu nimeni, dar și eu cred că FCSB e Steaua. S-a văzut asta, vedem și unde sunt suporterii. 

Sunt 100% obiectiv, nu contează că am fost la FCSB, că am prieteni mulți acolo. Asta e părerea mea, FCSB e Steaua. Toată lumea cred că e de acord cu mine, mai puțin cei care sunt implicați la CSA”, a declarat Enache la GSP Live. 

Nu înțeleg ce se dorește la CSA Steaua, dacă nu are drept de promovare. E păcat de stadion, e păcat că suporterii sunt împărțiți. În loc să fie o echipă, 40.000 de suporteri la fiecare meci...

- Gabi Enache

Suporterii CSA Steaua, replică pentru Alex Chipciu: „Singurul «fake» la care face referire este clubul pentru care a evoluat”

A doua zi, AS47, pagină de Facebook a suporterilor CSA cu aproape 100.000 de urmăritori, i-a răspuns lui Chipciu.

„Chipciu pare să fie destul de frustrat, și asta nu poate fi decât din cauza faptului că a înțeles ce spuneau suporterii steliști, și anume că el nu a avut niciodată ocazia să joace pentru Steaua București. 

Declarația lui vine pe fondul acestei frustrări și a negării lui. Dacă vă întrebați despre echipament, atât cel al Stelei, cât și cel al lui U Cluj sunt furnizate de aceeași companie, R-GOL. Singurul «fake» la care face referire este probabil clubul pentru care a evoluat Chipciu între 2011 și 2016. 

În privința declarațiilor sale, trebuie să recunoaștem că au fost cel puțin amuzante, mai ales atunci când a repetat cu insistență că «Copiii făceau poze cu mine și jucătorii, dacă îi întrebai, erau fanii mei». Dacă un jucător care începe o conferință de presă cu un «Mânca-ți-aș gura ta!» a ajuns să fie o asemenea vedetă, nu putem decât să zâmbim. Pe viitor va trebui să primim mai bine astfel de «vedete»”, a publicat AS47. 

A jucat la FCSB și se bagă în disputa Chipciu-CSA: „Asta e Steaua!”

VIDEO. Chipciu: „Dacă asta e Steaua, cu echipamentul ăla fake, am luat-o razna!”

Primele declarații ale lui Chipciu au fost surprinse de camerele și de microfoanele de ambianță înainte de startul interviului propriu-zis, când Chipciu credea că nu e înregistrat. Apoi, fotbalistul a continuat în aceeași notă și la conferință.

„Dacă asta e Steaua, am luat-o razna, să îmi bag piciorul! Dacă eram copil, nu mai țineam cu Steaua. Dacă asta e Steaua, Doamne! Cum Steaua? Cu echipamentul ăla «fake» (n.r. - fals, în limba engleză)? Bătaie de joc în țara asta!”, a spus Chipciu înainte de startul conferinței.

Chipciu: „Cei de la Peluza Sud sunt sclavii Armatei!”

Chipciu a continuat în aceeași notă și după startul conferinței. 

„Am jucat la ultimul meci al FCSB-ului înainte să plece de aici (n.r. - din Ghencea) în 2015 (n.r. - 4-1 cu Viitorul), sunt 7-8 ani de atunci. E un stadion fabulos, dar nu are nicio legătură cu Steaua de când eram eu mic. E ceva fantomă aici. Peluza Sud nu îmi e indiferentă, am trăit niște momente cu cei de acolo, chiar dacă m-au făcut sclavul domnului Gigi Becali. 

Nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei! Eu am câștigat ceva măcar la viața mea. Bine, și noi suntem, într-un fel, sclavi ai statului, ca români. Păcat de stemă, că e frumoasă rău de tot!

Au fost fotbaliști mari de tot aici, Pițurcă, Lăcătuș. Să continui tradiția asta cu jucătorii ăștia, cu echipamentul ăsta «fake»... Asta e părerea mea, nu mă mai interesează trecutul, nu mai contează nimic. 

Contează doar prezentul. Peluza era mare, erau oameni, dar în restul stadionului erau 5 suporteri... Copiii făceau poze cu mine, e cam dubioasă asta cu FCSB și CSA Steaua. Nu mai înțeleg nimic”, a spus Chipciu

7 trofeea câștigat Chicpiu în tricoul lui FCSB (3 titluri, 2 Cupe ale Ligii, o Cupă a României, o Supercupă. A jucat pentru echipa lui Becali între 2012 și 2016, a bifat 169 de meciuri, 34 de goluri și 38 de pase decisive

Mai multe articole de actualitate: 

Chipciu, jignit în Ghencea: „Sclavule!” + jucătorii și Oprița, chemați la explicații în Peluza Sud » 3 detalii incendiare de la CSA Steaua - U Cluj
CSA STEAUA - U CLUJ
Chipciu, jignit în Ghencea: „Sclavule!” + jucătorii și Oprița, chemați la explicații în Peluza Sud » 3 detalii incendiare de la CSA Steaua - U Cluj
CSA Steaua - U Cluj 1-3 » Debut de coșmar pentru „militari” în Cupa României: înfrângere categorică în Ghencea
CSA STEAUA - U CLUJ 1-3
CSA Steaua - U Cluj 1-3 » Debut de coșmar pentru „militari” în Cupa României: înfrângere categorică în Ghencea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
freddy
freddy  •  29 Septembrie 2023, 15:29
Postat de freddy pe 29 Septembrie 2023, 13:49

***

Ok. Pentru ca ați moderat TOT comentariul, hai altfel. Va invit pe toti de aici sa intrati pe pagina de Facebook AS47. O sa înțelegeți ce "frumoasa" este galeria Stelei. Citiți comentariile și puteți sa intrati putin sa și vedeți cine comentează. Ca sa va lamuriti singuri despre CSA. Mai frumos de atat nu știu sa scriu. :)))

Daniel_Andres
Daniel_Andres  •  29 Septembrie 2023, 14:53

Care stea fraților? Steaua de pe vremuri nu mai exista. Echipa care încântă în Europa este istorie și atât. Asocierea cu acea echipa în ziua de astăzi are 2 aspecte, legal și financiar. Dpdv legal FCSB nu este Steaua. Pot suporterii sa iubească FCSB cât vor, și nu am o problema cu asta, aportul fanilor nu are aspect legal, nici măcar istoric. Dpdv financiar Gigel a fost obișnuit tot timpul sa facă misculatii, artificii, furturi, în relație cu tot felul de oameni, mai ales din cadrul armatei. Și se pare ca măcar parțial plătește pt asta, deși mult prea puțin fata de cât a furat. A crescut Gigi în vreun fel un brand ? Pai departamentul de marketing a fost primul închis. În afara anilor în care încă a beneficiat de un coeficient UEFA moștenit (probabil ilegal) mai degrabă a făcut de ras fotbalul romanesc. Serios va mândriți cu FCSB ?

tictictic
tictictic  •  29 Septembrie 2023, 14:02

Fanii clonei lui Talpan au mari probleme cu propria identitate. Chipciu, Oprita, Miu, Ogararu, Adi Popa si multi, multi altii au fost jucatorii Stelei. Deci, singurul "fake" in ecuatia asta este doar echipa aia a CSA-ului nascuta din ambitia unui oarecare Talpan pe treptele tribunalelor, impinsa de la spate de sistemul ce a incercat o lectie pentru privatii nealiniati (nereusita, de altfel); o amaraciune jalnica ce vietuieste obscur din 2017 prin noroaiele diviziilor inferioare, fara niciun obiectiv, fara niciun viitor sportiv de performanta, fara drept de promovare, cu cateva sute de ametiti prin tribunele unui stadion nou, modern, de 31 de mii de locuri. In intreaga ei istorie, Steaua nu s-a scaldat niciodata intr-o astfel de mediocritate umilitoare; n-a retrogradat si nu s-a desfiintat niciodata! Daca astia considera tristetea aia de echipa a lui Talpan mostenitoarea Stelei castigatoare a CCE si a palmaresului acesteia, le plang de mila! Ce nu inteleg prostii e ca "Steaua" lor va fi pe veci asta pe care o vad astazi; nimic mai mult de-atat! Inteleg ca astia n-au avut echipa din 1998 pana in 2017; din 2017 pana in prezent au avut o echipa de amatori; daca se va desprinde la anul de CSA prin privatizare (pentru a avea drept de promovare), iar nu vor mai avea echipa (ca ar fi exact ca 1998!). Bleah!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează