FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB. EXCLUSIV Ante Puljic își anunță viitorul chiar înainte de Derby-ul cu FCSB: „De asta depinde” » Ce spune despre semifinala din Cupă

Ante Puljic, unul dintre liderii lui Dinamo +8   FOTO
Ante Puljic, unul dintre liderii lui Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 24 iunie 2020 09:39 / Actualizat miercuri, 24 iunie 2020 10:07

Fundașul croat Ante Puljic a făcut avancronica primului Derby de România din semifinalele Cupei României. Totodată, a dezvăluit că vrea să continue la Dinamo și este de părere că Negoiță ar trebui să vândă clubul mai repede.

  • Dinamo – FCSB se joacă joi, de la 20:00, în turul semifinalelor Cupei României. Partida va fi liveTEXT, VIDEO și FOTO pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

Dinamo vrea să spele în Cupa României rușinea sezonului din Liga 1, tocmai în Derby de România, având nevoie și de un declic pentru a reîncepe să acumuleze puncte dacă mai vrea să fie și la anul în prima divizie. FCSB are fix aceleași planuri, chiar dacă la formația lui Becali rușinea e echivalentă cu faptul că deja a ieșit din lupta la titlu.

Ante Puljic este unul dintre fotbaliștii care vor capta atenția mâine seară. Înainte de a reveni în Ștefan cel Mare, a fost dorit și la FCSB, dar a zis că este „câine roșu" și a refuzat oferta. Croatul de 32 de ani este cel care a egalat în urmă cu 4 ani, 2-2 cu roș-albaștrii pe Național Arena, și a dus Dinamo în finala Cupei, într-un meci în care regretatul Ekeng a marcat un gol superb.

Ante Puljic înainte de Dinamo – FCSB: „Pentru asta m-am întors”

„Derby-ul va fi foarte interesant, cu toată că, din nefericire, va fi fără spectatori. Ca un spectacol fără muzică. Pentru astfel de confruntări m-am întors în România. Sper să repetăm situația de acum 4 ani, să eliminăm FCSB, apoi să câștigăm finala. Trebuie să credem în noi, trebuie să avem și noroc. Inițial, aș fi zis că era mai ușor cu Sepsi sau cu Iașiul. Dar fotbalul e imprevizibil.

Dacă-i eliminăm pe rivali în semifinale, teoretic, va fi mai ușor în finală. Mai bine că întâlnim FCSB în semifinale, în dublă manșă, decât în finală. V-am zis, un mare dezavantaj pentru Dinamo este că se joacă fără spectatori. Ne convenea să-i avem pe fani alături la ambele partide. Noi n-am vrut să facem vreun rău cuiva cu acea grevă de la Săftica de acum două săptămâni. Ci doar să tragem un semnal de alarmă. Orice om normal cred că ne-a înțeles. Nu e vorba de bani, vorbim aici de viitorul lui Dinamo, indiferent dacă Negoiță va mai investi sau nu”, a spus Pujlic pentru GSP.RO.

Ante Pullijc: „Voi continuta din vară”

„Sincer, chiar cred că se va vinde Dinamo. Dacă nu va veni cineva, vor fi probleme uriașe. Suporterii lucrează din greu ca să miște lucrurile, să facă bani, însă nu vor putea fără investitori serioși. Cred că domnul Negoiță va pleca, poate e mai bine pentru toată lumea, să vină altcineva mai serios, să investească. A sosit momentul să lase pe altcineva. Chiar a zis că vrea, așa că e mai bine.

Nu suntem într-o situație bună, e mai greu decât ne-am fi așteptat. Avem nevoie de un declic. Parcă totul e împotriva noastră, de la natură la pandemie. Sincer, Dinamo are echipă de câștigat play-out-ul, cel puțin, nu să fie acolo, jos, în clasament. Trebuie să legăm câteva victorii. Cred că voi continua și din vară la Dinamo. Mai am un an de contract. Depinde de situație, de antrenor, o să vedem. Depinde ce se va întâmpla și cu clubul. Dacă situația va rămâne normală, eu voi continua", a adăugat fundașul.

Faptul că n-am mai purtat banderola de căpitan la meciul cu Sepsi... Este decizia antrenorului. Altceva de comentat nu am
Ante Puljic, fundaș Dinamo

Sperăm să fim feriți de accidentări până la finalul sezonului. Oricum, acest program nu va fi ușor pentru nicio echipă. Eu cred că Dinamo își va reveni, va fi diferită de aici înainte, în sens pozitiv
Ante Puljic, fundaș Dinamo

Cred că CFR âva fi campioana României, era previzibil încă dinaintea reluării. Are cea mai mare experiență, a condus tot timpul campionatul. Craiova ține aproape, dar Clujul e echipă greu de învins, cu defensivă bună
Ante Puljic, fundaș Dinamo

2 remizeau fost în semifinalele Cupei României de acum 4 ani între cele două rivale: 0-0 pe Ștefan cel Mare, 2-2 pe Național Arena (goluri Enache, Chipciu / Ekeng, Puljic)

19 meciuria adunat Puljic în această ediție în tricoul roș-albilor. A marcat un gol

47 de partidea strâns croatul în echipamentul „câinilor". A înscris de 3 ori

FOTO. Imagini spectaculoase din ultimele Derby-uri din Cupă

+21 FOTO

VIDEO. Match preview: Totul despre Dinamo – FCSB din Cupa României

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Cine a virat 100.000 de euro în contul lui Dinamo și de ce nu sunt complet mulțumiți fanii

Gordan Bunoza, ex-dinamovist și membru DDB: „Problemele financiare îi fac pe jucătorii buni din străinătate să fugă de România”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
caesarone
caesarone  •  24 Iunie 2020, 16:40
Postat de jimraynor8 pe 24 Iunie 2020, 13:03

finala s-a incheiat la egalitate,2-2. decernarea trofeului editiei 2015-2016 s-a facut in urma loviturilor de departajare

Care parte a "sa castigam finala" n-ai inteles-o!?:)))

caesarone
caesarone  •  24 Iunie 2020, 16:39
Postat de jimraynor8 pe 24 Iunie 2020, 13:03

finala s-a incheiat la egalitate,2-2. decernarea trofeului editiei 2015-2016 s-a facut in urma loviturilor de departajare

Buna gluma, te crezi in campionat!?:))) Finalele se pierd sau se castiga, nu da nimeni doi bani pe rezultatul dupa primele 90 min.! Va doresc sa ramaneti neinvinsi in toate finalele viitoare dar sa le pierdeti pe toate la 11m!:))))))

trink
trink  •  24 Iunie 2020, 15:03

nu are importanta pentru ce se intanlesc cupa /amical/playstation important e sa-si dea sufletul pe teren nu in crasma!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează