FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AFC HERMANNSTADT - U CRAIOVA 0-2

Antrenorul lui Hermannstadt știe unde a fost decisă finala Cupei României » Mesaj pentru fanii sibieni

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 mai 2018 22:54

Alexandru Pelici (44 de ani) își felicită jucătorii pentru jocul din finala Cupei României, în ciuda faptului că aceasta a fost pierdută, scor 0-2, în fața celor de la U Craiova.

"A fost un an bun pentru noi. Am pierdut finala în fața uneia dintre cele mai bune formații din România. Ne-am pregătit excelent, am avut o tactică precisă, însă Craiova a speculat greșelile noastre. Au jucători capabili să facă diferența.

A fost pentru prima dată când jucătorii noștri au evoluat cu o asemenea audiență. A fost și presiunea trofeului. Am avut șansele noastre la 0-0. Nu am reușit să marcăm, apoi au speculat acea pasă greșită la primul gol.

Le mulțumesc celor care au venit de la Sibiu să ne susțină și tuturor celor care ne-au susținut de-a lungul timpului. Îmi felicit jucătorii. Au făcut lucruri minunate în acest sezon. Sperăm să facem față cu brio în Liga 1, să ne ridicăm la nivelul așteptărilor, la cerințele suporterilor noștri", a declarat Pelici la TV Digi Sport.

"Putem fi mândri pentru ceea ce am realizat. Nu se aștepta nimeni să ajungem în finala Cupei. După părerea mea, am primit gol în prima repriză din singura lor ocazie. Noi am venit să câștigăm Cupa, dar n-a fost să fie. Noi vom rămâne la fel și în Liga 1 și ne vom pregăti la fel de acum încolo"
Andrei Herghelegiu

Vezi și: VIDEO + FOTO "Așa e la Craiova"! Finală ÎNCÂNTĂTOARE în Cupa României, într-o atmosferă de vis pe Arena Națională

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
wba33
wba33  •  28 Mai 2018, 11:35
Postat de Corneliu Dumitrascu pe 28 Mai 2018, 05:17

vai de vi sibieni.fara 7-8 fotbalisti mai adevarati,nu faceti 10 puncte in liga I.

Serios ? Pai la cum ati jucat voi contra unei echipe de liga a 2...nu o sa faceti nimic. In prima repriza pareati voi echipa de L2. A fost nevoie de 2 gafe ca sa puteti marca. Nu m-ati impresionat cu absolut nimic

sibman
sibman  •  28 Mai 2018, 09:05
Postat de Tudor Chirea pe 28 Mai 2018, 08:23

Avem echipa ungureasca de ce nu si una nazista, asa ca momarlanul de la Cotrioceni a rezolvat problema!

Acum suficiente cornute pe aici, ce mai contează una in plus.

adicn
adicn  •  28 Mai 2018, 09:03

Vorbești anapoda, oltene! Garantez că la cum joacă Sibiul în acest moment, sunt cel puțin 2-3 echipe mai slabe în Liga 1. Dar, om vedea sezonul viitor. Eu unul cred căă o să se facă investiții, nu o să retrogradeze.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează