FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO, AZI, 21:30, GSP.RO, PROTV, DIGI, DOLCE

Apărătorii dinamovişti Mevlja şi Puljici nu se tem de stelişti: ”Nu vrem loterie"

Articol de - Publicat miercuri, 20 aprilie 2016 00:00

Miha Mevlja şi Ante Puljici sunt factorii de echilibru ai dinamoviştilor în zona centrală din defensivă.

Slovenul şi croatul sunt printre jucătorii cei mai apreciaţi de către fani, iar diseară vor avea misiunea de a ţine departe atacurile Stelei, după 0-0 în Ştefan cel Mare.

Încredere

"Suntem foarte setaţi pe acest meci, ne dorim această finală! La penalty-uri este o loterie, nu vrem să ajungem acolo, unde orice e posibil, unde hazardul joacă un rol important. Ne jucăm ultima şansă de a obţine un trofeu după un sezon frumos. Şi lupta pentru locul 2 e deschisă, însă mai frumos ar fi trofeul Cupei României.

Dacă noi prindem o zi bună, nu mai contează cine va juca pentru Steaua în atac. Sperăm ca Mircea Rednic să continue, am lucrat bine împreună şi este meritul lui pentru acest sezon", a spus Mevlja.
"Steaua nu e în cea mai bună formă"

"E ultimul meci cu Steaua din acest sezon, nici nu mai ştiu al câtelea este, 5 sau 6, vrem să ajungem în finală şi s-o câştigăm. Am văzut meciul Stelei din campionat, cu Astra, n-a fost la cel mai bun nivel. Astra a jucat entuziasmant, mi-a plăcut mult. Sper să jucăm şi noi la fel, să controlăm ostilităţile, să deţinem controlul. Astra e aproape campioană, Steaua are presiunea rezultatelor, a trofeelor, echipa nu-i în cel mai bun moment. Să profităm! Pentru noi, e bine că Steaua nu este în cea mai bună formă", a declarat Puljici.

"Fanii noştri fac o atmosferă grozavă la derby-uri, sper să fie la înălţime, ca întotdeauna la astfel de meciuri. Păcat că nu vin la fel de mulţi şi la alte partide"
Miha Mevlja, fundaş Dinamo

"Se poate spune că Steaua a dezvoltat un complex în faţa noastră, nu ne-a învins în acest sezon, probabil ne respectă şi asta e bine. Sper ca Roti să marcheze, a ratat mult şi era deprimat, dar îi este bine după ASA"
Ante Puljici, fundaş Dinamo

"Aş fi fericit să continuu"

Mevlja mai are contract cu Dinamo până în 2017, astfel că situaţia lui este certă. "Decizia aparţine clubului, sper că lumea e mulţumită de mine", a comentat, cu umor, apărătorul. Puljici este împrumutat de către Gent până în iunie. Dacă se doreşte prelungire, roş-albii trebuie să achite 150.000 de euro. "Nu ştiu ce va urma. Nu ţine doar de mine, ci şi de club. Discuţiile sunt deschise, aş fi fericit să rămân la Dinamo. Nu e o problemă de bani, mai contează şi alte lucruri", a spus croatul.

Citește și

Pariori.ro: Cota zilei vine de la Derby de România » 2.10 pentru un pariu surpriză

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează