FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CRAIOVA, TRIUMF ÎN CUPĂ

VIDEO+FOTO Dan Nistor, iritat că n-a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei: „Nu știu ce trebuia să fac. Să mai dau două goluri?” » Reacția Craiovei

Dan Nistor (33 de ani) a oferit două pase decisive și a înscris un gol superb, dar nu a primit distincția de cel mai bun fotbalist al finalei. Mijlocașul oltenilor a fost vizibil deranjat de acest lucru. +45   FOTO
Dan Nistor (33 de ani) a oferit două pase decisive și a înscris un gol superb, dar nu a primit distincția de cel mai bun fotbalist al finalei. Mijlocașul oltenilor a fost vizibil deranjat de acest lucru.

Articol de , - Publicat sambata, 22 mai 2021 23:12 / Actualizat duminica, 23 mai 2021 16:16

CS Universitatea Craiova a cucerit Cupa României! Oltenii au învins-o în finală pe Astra, 3-2 după reprizele de prelungire (1-1 în timpul regulamentar).

Dan Nistor (33 de ani) a oferit două pase decisive și a înscris un gol superb, dar nu a primit distincția de cel mai bun fotbalist al finalei, care i-a revenit lui Valentin Gheorghe, de la Astra. Mijlocașul oltenilor a fost vizibil deranjat de acest lucru. 

Dan Nistor, MVP fără distincție în finala Cupei: „Nu știu ce trebuia să fac”

„Cred că meritam victoria din primele 90 de minute. Am dominat, ne-am creat foarte multe ocazii, dar ne-am relaxat și asta ne putea costa. Știam foarte bine că cei de la Astra au echipă foarte bună, chiar dacă au retrogradat. Îmi pare nespus de rău pentru ei, am foarte mulți prieteni acolo. 

Azi la prânz am vorbit cu băiatul meu, mi-a zis că nu mai am ce căuta acasă dacă nu marchez. Mi-am adus aminte momentul ăla, mi-am făcut mingea și am șutat. Azi am oferit două pase decisive, am și marcat, cred că trebuia să fiu omul meciului. Din păcate l-a primit alt jucător. Nu știu ce trebuia să fac, să mai dau două goluri și două pase. Asta e, așa au văzut domnii mai în vârstă”, a spus Nistor, la „Fotbal Club”, după meci. 

Craiova l-a făcut MPV :D

Pe Facebook-ul Craiovei a apărut o postare de consolare pentru Dan Nistor, în care cei ce se ocupă de rețelele de socializare ale oltenilor l-au declarat omul meciului:

Dan Nistor, iritat că n-a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei: „Nu știu ce trebuia să fac. Să mai dau două goluri?” » Reacția Craiovei

FOTO Imagini impresionante de la finala Astra - Craiova

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+41 FOTO

FOTO: Raed Krishan

Citește și alte știri despre finala Cupei României:

Astra speră să rămână în Liga 1: „Nu ne dăm bătuți! Luni se judecă”

Prezent la finala Astra - Craiova, Mihăilă a făcut un anunț major în privința viitorului: „Normal că îmi doresc!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
875360749272795
Costi Corabu  •  24 Mai 2021, 11:55

Nistor, are darul de a ma enerva(nu doar pe mine) in multe momente ale jocului, dar in general o scoate la capat, una peste alta, e un jucator util. Aici, insa, are perfecta dreptate. Cred ca daca ar fi aparat si penalty-ul, castiga trofeul !

dansy
dansy  •  23 Mai 2021, 12:29
Postat de observator_ipohondru pe 23 Mai 2021, 08:22

Oftica e mare, dar Cupa este la Craiova. Degeaba FRF, arbitrul si altii din jur se chinuie sa strice bucuria otenilor.

Ca de obicei arbitrajul a fost pe fata impotriva Universitatii.De fapt acest SFESNIC de cate ori ne-a arbitrat ne-a distrus.Este un arbitru umflat ca sa fie usor de manipulat.Sa dai un penalti pentru un fault petrecut la o jumatate de metru in afara careului inseamna ca ecusonul FIFA primit moca ti-a cazut in cap si a patruns in creier! Rusine FRF,CCA si Sfesnic.

gigelos
gigelos  •  23 Mai 2021, 11:51

e o mare nenorocire sa-l ai pe individul asta in echipa . Posibil sa fie si principala cauza a esecului Craiovei in acest an . E tipul de imbarligator , tipul ce strica vestiarul , caracter infect dar fara sa se expuna . Tipil imbarligatorului libidinos . Mare noroc a avut Dinamo ca a scapat de el . Altfel erau retrogradati . ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează