FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - CRAIOVA

VIDEO+FOTO Prezent la finala Astra - Craiova, Mihăilă a făcut un anunț major în privința viitorului: „Normal că îmi doresc asta!”

Valentin Mihăilă (21 de ani) asistă la finala Cupei României, pe care CS Universitatea Craiova, fosta lui echipă, o dispută în compania Astrei. +45   FOTO
Valentin Mihăilă (21 de ani) asistă la finala Cupei României, pe care CS Universitatea Craiova, fosta lui echipă, o dispută în compania Astrei.

Articol de , - Publicat sambata, 22 mai 2021 21:26 / Actualizat duminica, 23 mai 2021 16:16

Valentin Mihăilă (21 de ani) asistă la finala Cupei României, pe care CS Universitatea Craiova, fosta lui echipă, o dispută în compania Astrei. 

Valentin Mihăilă este cel mai scump transfer din istoria Craiovei. Internaționalul este accidentat în acest moment și admite că ar fi dorit un transfer de la Parma, echipă recent retrogradată în Serie B. Problemele medicale i-au dat însă planurile peste cap. 

Valentin Mihăilă, la finala Cupei României

„M-am operat miercuri din nou, mă simt bine, vedem cum voi fi peste 3 luni, când a spus doctorul că voi reveni. Trei săptămâni de pauză, fără să fac nimic, apoi să încep recuperarea. Mi-a spus că după trei luni voi putea juca. 

Mă voi recupera aici, am vorbit deja cu domnul doctor care e și la națională, iar în Italia voi merge la un control, la doctorul de la echipă, din două în două săptămâni”, a spus Valentin Mihăilă.

Valentin Mihăilă rămâne la Parma

„Probabil că va fi o problemă că am jucat mai puțin, în ceea ce constă rămânerea noastră (n.r. a lui și a lui Dennis Man) la Parma sau plecarea în Serie A, la altă echipă. Normal că ne dorim să jucăm în Serie A, dar dacă avem contract cu Parma nu avem ce să facem, trebuie să ne facem datoria și să jucăm în Serie B anul viitor. 

Până acum nu am avut nicio discuție cu conducerea. Avem contract și trebuie să jucăm pentru Parma, nu? Nu a fost foarte greu pentru mine. M-am acomodat foarte repede, m-am impus de la început, am încercat să joc pe stilul meu și mi-a ieșit destul de bine”, a explicat Mihăilă.

VIDEO Întâmplare amuzantă cu Valentin Mihăilă: „Nu am crezut. L-am sunat imediat pe taică-su”

Citește și alte știri despre finala Cupei României:

VIDEO Pavel Badea pune presiune pe jucători înainte de finala Cupei: „Dacă nu câștigăm, sezonul e ratat!” + „Palmaresul este la CSU”

CS U Craiova „atacă” Ploieștiul cu Craioveanu în frunte: suporterii au cumpărat toate biletele pentru finala Cupei României

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  23 Mai 2021, 08:46

Păcat ce s a rupt asa de tânăr... Asta înseamnă să nu îți pese cum te antrenezi..

joscenzura
joscenzura  •  22 Mai 2021, 22:03

A sarit si asta din schema pentru Olimpiada???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează