FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - DINAMO

FOTO Faze controversate în Astra - Dinamo! „Câinii” au cerut de două ori penalty

Andreas Mihaiu a cerut penalty în meciul Astra - Dinamo // FOTO: Captură Digi Sport
Andreas Mihaiu a cerut penalty în meciul Astra - Dinamo // FOTO: Captură Digi Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 19:44 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 21:01

Prima repriză a meciului dintre Astra și Dinamo, scor 1-0, din semifinalele Cupei României, a oferit momente bune de joc, dar și două faze controversate.

În finalul primei părți, la 1-0 pentru Astra, Dinamo a cerut în două faze penalty, însă arbitrul Sebastian Colțescu a lăsat de fiecare dată jocul să continue. 

  • În minutul 26, Nemec a căzut în careul giurgivenilor, după o intervenție la limită a lui Abdel Lamanje. Reluările TV au arătat că fundașul francez a atins mai întâi mingea, iar după aceea l-a lovit pe Nemec.
+5 FOTO
  • FOTO: Captură Digisport

Mihaiu, busculat în careu

  • După 7 minute, „câinii” au protestat din nou și au cerut lovitură de pedeapsă. Andreas Mihaiu a reluat cu capul din careu, slab, și a căzut imediat, cerând fault la intervenția aceluiași Abdel Lamanje. Reluările au arătat că fundașul stânga are o mână pe dinamovist când acesta sare pentru a lovi mingea și că l-a împins, existând circumstanțe pentru penalty.
+5 FOTO

 Citește mai multe știri despre Astra- Dinamo: 

I-a păcălit doar un meci! După golul luat din corner, Kongshavn mai comite o gafă

Vezi aici desfășurarea meciului Astra - Dinamo

Playtech: Dana Budeanu, FĂCUTĂ PRAF după anunțul de azi. Lucian Mândruță a intervenit imediat: ‘Knock-out’


Comentarii (6)
1642907835801162
Marius Eftimie  •  13 Aprilie 2021, 23:05

Domnilor experți, dacă v-ați uita cu atenție la faza cu Nemec ați vedea că slovacul lovește mingea cu piciorul stâng, iar fundașul intră pur și simplu de la spate, penalty clar. La cea de-a doua fază Mihaiu lovește mingea cât se poate de clar, iar fundașul îl lovește pe el. Așadar, ați greșit din nou. Nu sunt circumstanțe de penalty, este penalty clar. Dar așa este când te mulțumești cu puțin, chiar și în jurnalism...

creeperno290
creeperno290  •  13 Aprilie 2021, 22:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  13 Aprilie 2021, 22:31

e rau daca spun ca asta e cel mai bun arbitraj pe care l-am avut vreodata cu Coltescu ? am terminat in 11 si fara penalty primit. o realizare rara. la Mihaiu da, a fost penalty si cred ca trebuia si rosu acolo. si eu sunt inclinat sa cred ca daca era invers, Coltescu ne ardea de nu ne vedeam!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează