FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - DINAMO

FOTO+VIDEO I-a păcălit doar un meci! După golul luat din corner, Kongshavn mai comite o gafă de zile mari

Astra a deschis scorul în partida cu Dinamo, prima semifinală a Cupei României, după o gafă a portarului Gudmund Kongshavn (30 de ani). +6   FOTO
Astra a deschis scorul în partida cu Dinamo, prima semifinală a Cupei României, după o gafă a portarului Gudmund Kongshavn (30 de ani).

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 19:21 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 20:36

Astra a deschis scorul în partida cu Dinamo, prima semifinală a Cupei României, după o gafă a portarului Gudmund Kongshavn (30 de ani).

Momcilo Raspopovic l-a angajat în profunzime pe Sulejman Krpic din propria jumătate în minutul 4, bosniacul s-a pus între Sorescu și minge și a finalizat la colțul scurt. Nu era gol dacă Kongshavn nu dormea între buturi. 

Gafă mare a norvegianului, care a impresionat la debutul în poarta „câinilor”, 0-1 cu CFR Cluj. În 9 oameni, „câinii” au rezistat în Gruia 40 de minute și datorită intervențiilor lui Gudmund.

Gol de portar în Astra - Dinamo: greșeală a lui Kongshavn

+2 FOTO

Runda precedentă, Kongshavn a luat 3 goluri în 17 minute de la Academica Clinceni, ultimul direct din corner.

„Portarul ăsta cu nume de nepronunțat (n.r- Kongshavn) ... Au tras ăia de la CFR Cluj în el etapa trecută, n-a apărat el. S-a văzut acum că nu știe nici să se plaseze la cornere. E o păcăleală și el”, a declarat Cornel Dinu după meciul „câinilor” cu Academica Clinceni, 1-3.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

PCH, mesaj de ultim moment pentru suporterii lui Dinamo: „Nu credeam că vom ajunge vreodată să pronunțăm asta”

Grigore, primele explicații după petrecerea cu manele: „Mi-am cerut iubita în căsătorie. Vom avea un băiețel”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
joscenzura
joscenzura  •  14 Aprilie 2021, 10:07

Mie imi place de el. Dinu e zapacit

catalin.palcu
catalin.palcu  •  13 Aprilie 2021, 21:43
Postat de dinamo_forever_77 pe 13 Aprilie 2021, 21:18

Portarul ca portarul....dar cum se apara Sorescu ? In loc sa se pozitioneze intre minge si poarta, el se pozitioneaza in exterior :)))) ?????

ca sa nu mai zicem ca norvegianul a iesit excelent pe o centrare f grea in a 2a repriza , iar in minutul 85 desi prins pe contra-pied a respins f bine sutul Astrei deviat de Albentosa. intr-adevar Lazar a fost la alt nivel . Din pacate pt Dinamo, incepe teribil de prost aproape toate meciurile , iar apoi toti se inchid si contraataca. iar noi in atac nu avem nici calitate, nici noroc. ma uitam o minge nu sare la noi din clinciuri. hai sa zicem ca tine si de asezarea in teren si de viteza de reactie, dar uneori te mai trezeste cu o minge la picior si cu sansa. la noi nu mai exista asta din pacate.

bjk86
bjk86  •  13 Aprilie 2021, 21:25
Postat de danilevicius pe 13 Aprilie 2021, 21:17

Își merita soarta pt modul în care s-au comportat cu straton, care i-a salvat de atâtea ori și pe care nueva Dinamo l-a aruncat, ca ei voiau numai staruri

Pai pe Straton cine l-a dat afara? oare nu "marele" Contra? Asta e, orice are un inceput si un sfarsit, se pare ca pt Dinamo a sosit sfarsitul, unii se bucura, pt ca atat stiu, sa se bucure de raul altora dar intr-o zi, se va intoarce roata si vor ajunge in aceeasi situatie.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează