FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Grigore, primele explicații după petrecerea cu manele: „Mi-am cerut iubita în căsătorie. Vom avea un băiețel”

Ricardo Grigore și soția lui, Alexandra Popescu, alături de care va avea un băiețel +9   FOTO
Ricardo Grigore și soția lui, Alexandra Popescu, alături de care va avea un băiețel

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 18:27 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 19:02

Ricardo Grigore, 22 de ani, și-a prezentat scuzele după petrecerea la care a participat de ziua lui înaintea meciului cu Academica Clinceni, pierdut de Dinamo cu 1-3. 

În urmă cu 4 zile, stoperul lui Dinamo ignora pandemia și problemele cu banii de la club și sărbătorea cu manele ziua de naștere, care a stârnit o reacție vehementă din partea DDB: „Din versurile manelelor nu vei învăța niciodată să te înalți. Nu vei învăța să fii deasupra mizeriei, corupției, minciunii. Nu vei învăța că lucrurile care contează cu adevărat sunt sus. Nu vei învăța să dai banii pe-o carte”.

Acum, prin intermediul acelorași suporterilor-acționari, Rici și-a prezentat scuzele, pe jumătate iertate, susține PCH: „Ricardo ne-a căutat și ne-a transmis gândurile lui în urma celor petrecute săptămâna trecută. O greșeală asumată ar trebui să fie pe jumătate iertată. Cu câteva meciuri bune, ar putea trece și de jumătatea iertării”.

Grigore susține că a cerut-o de soție pe Alexandra Popescu, alături de care va avea și un băiețel. Cei doi sunt împreună de aproximativ 5 ani.

Ricardo Grigore: „Nu am organizat eu petrecerea”

A fost o zi foarte încărcată pentru mine. Chiar dacă era ziua mea, trebuia să fiu mai atent la tot ce se întâmplă. Îmi pare rău și îmi cer scuze față de suporteri și față de toți cei care au fost lezați de imaginile care au circulat! A fost ziua mea, am împlinit 22 de ani. Consider că în fiecare zi am câte ceva de învâțat și uneori primesc lecții de la viață pe care trebuie să mi le însușesc. 

În acea după-amiază am fost la un restaurant împreună cu alți prieteni, pentru un moment mai special din viața mea. Acolo i-am făcut o surpriză logodnicei mele și am cerut-o de soție. A fost și momentul în care i-am anunțat pe prieteni și pe cei din familie că așteptăm un copil. Un băiețel, care sper să fie fotbalist și să fie câine. Partea de la restaurant a fost organizată de mine. Am cerut permisiunea staff-ului echipei și totul s-a întâmplat în timpul zilei. Seara, când m-am întors acasă, mă aștepta o surpriză. Nu era ceva organizat de mine. Nu aveam cum să refuz ceea ce se petrecea acolo. Cred că mulți ați fost într-o situație de felul acesta. 

Am încercat să fiu politicos cu toată lumea. A fost ceva de scurtă durată. La ora 22:30 eram la culcare, pentru ca a doua zi să fiu pregătit de antrenament. La fel au stat lucrurile și pentru colegii mei. Din păcate, rezultatul cu Clinceni a fost unul prost. La cald, după meci e greu să găsești cele mai potrivite cuvinte când dai interviu. Trebuia să îmi cer scuze de atunci. Uneori nici nu știi cum e mai bine să vorbești în fața presei. Încă o dată îmi cer scuze și sper să demonstrez și pe teren că am ambiția și seriozitatea de a da totul pentru Dinamo!
Ricardo Grigore, fundaș Dinamo

Ricardo Grigore își cere scuze pentru situația de săptămâna trecută. Același jucător care anul trecut, după înfrângerea...

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Tuesday, April 13, 2021

Ricardo Grigore, petrecere cu manele de ziua lui alături de colegii de la Dinamo

+5 FOTO

Ricardo Grigore a împlinit 22 de ani pe 7 aprilie. La petrecerea fără distanțare socială au participat mai mulți colegi de la Dinamo, inclusiv Florin Bejan și Paul Anton, cei doi „câini” eliminați în eșecul, 0-1, cu CFR Cluj. Au mai fost prezenți Robert Moldoveanu, prietenul său cel mai bun, dar și Mihai Eșanu, cel mai în vogă fotbalist din lotul lui Mulțescu.

Petrecerea a fost animată de un interpret de muzică lăutărească, cunoscut drept Marius Babanu. Acesta a plecat acasă mai bogat cu câteva sute bune de lei.

Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu, ambii crescuți în Ștefan cel Mare, și-au înaintat memorii de mai multe luni și nu au de gând să renunțe la banii restanți. Speța lor a rămas pe masa de judecată a forului FRF.

Suporterii lui Dinamo, la înălțime în duelul cu Academica Clinceni

Citește mai multe știri despre Dinamo:

PCH, mesaj de ultim moment pentru suporterii lui Dinamo: „Nu credeam că vom ajunge vreodată să pronunțăm asta”

Reacția lui Gigi Becali, după ce Cornel Dinu a declarat că o vrea pe FCSB campioană: „Probabil de asta a spus-o”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1797764053577156
Fredi Voicu  •  14 Aprilie 2021, 10:27

Sa ascultam manele? niciodata! Sa ni se faca o petrece cu manele si dedicatii? Nici vorba! Asa ca este penibil!

10156013562479806
Oprisan Niculae  •  13 Aprilie 2021, 19:32

Are PCH bani sa-i dea ca sa-i poata multumi pe manelisti.Cumparati bilete virtuale pentru a putea sustine manelistii.

10156013562479806
Oprisan Niculae  •  13 Aprilie 2021, 19:31

Are PCH bani sa-i dea ca sa-i poata multumi pe manelisti.Cumparati bilete virtuale pentru a putea sustine manelistii.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează