FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CLINCENI 1-3

VIDEO O nouă pagină neagră din istoria lui Dinamo: gol direct din corner! „Câinii” au terminat sezonul regular pe loc de baraj

FOTO: Captură @TV Telekom Sport +47   FOTO
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 20:42 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 01:43

Francezul Thibault Moulin (31 de ani) a marcat direct din corner în minutul 17 al partidei Dinamo - Clinceni, la scorul de 2-0 pentru ilfoveni. „Câinii” au pierdut în final, scor 1-3.

Thibault Moulin nu va uita niciodată primul gol înscris în Liga 1. Nu doar că a pus umărul la calificarea istorică în play-off, dar execuția a fost una deosebită. În minutul 17, francezul a șutat cu mult efect dintr-o lovitură de la colț. 

Schema gândită de Ilie Poenaru, cu jucătorii înghesuiți la colțul scurt, a îngreunat intervenția portarului Kongshavn, iar mingea s-a oprit în plasă. Scorul înregistrat în acel moment era unul neverosimil, 3-0 pentru Clinceni. „Câinii” nu mai trăiseră așa ceva în ultimul deceniu!

O nouă pagină neagră din istoria lui Dinamo: gol direct din corner! „Câinii” au terminat sezonul regular pe loc de baraj
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Reacția lui Mulțescu la golul lui Moulin:

O nouă pagină neagră din istoria lui Dinamo: gol direct din corner! „Câinii” au terminat sezonul regular pe loc de baraj

Dinamo, emoții pentru rămânerea în Liga 1

Dinamo trăiește mai periculos ca niciodată. „Câinii” sunt siguri că vor termina sezonul regulat pe loc de baraj. Pot să cadă chiar pe loc direct retrogradabil, penultimul, în funcție de rezultatul meciului dintre FC Hermannstadt și Poli Iași, de luni. 

Clasament Liga 1:

VIDEO Dan Matei Agathon aduce vești bune pentru dinamoviști: „Sunt câțiva oameni care ar vrea să investească la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Se întoarce Rednic! Dinamo pregătește marea lovitură » Ce se întâmplă cu Mulțescu

FOTO Suporterii lui Dinamo scriu istorie » Moment excepțional la meciul cu Clinceni: „Nu s-a mai văzut niciodată pe vreun stadion!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
radufl
radufl  •  10 Aprilie 2021, 08:57

A mai luat Dinamo un gol direct din corner, însă mult mai spectaculos, de la Ovidiu Stângă, la partida U Craiova - Dinamo din sezonul 1993-1994. Și Craioveanu a marcat atunci un gol senzațional.

steauaeuna
steauaeuna  •  10 Aprilie 2021, 07:14
Postat de en123 pe 10 Aprilie 2021, 00:08

la armeni nu le-a dat prin cap sa ne dea una si-asa ca ar fi mers la cum arata echipa la final...

Aici era vorba de jafurile de la dinam0, nu...schimba vorba...ia vezi STEAUA nu a luat si ea un gol ca prostii tai...ia cauta. Nu te lasa, fraiere frustrat.

alex.aelev
alex.aelev  •  10 Aprilie 2021, 00:30

Urmeaza gol primit de la portarul advers, ca sa fie tot tacamul.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează