FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Suporterii lui Dinamo scriu istorie » Moment excepțional la meciul cu Clinceni: „Nu s-a mai văzut niciodată pe vreun stadion!”

Suporterii lui Dinamo pregătesc un moment unic la meciul cu Academica Clinceni, din ultima etapă a sezonului regulat. +16   FOTO
Suporterii lui Dinamo pregătesc un moment unic la meciul cu Academica Clinceni, din ultima etapă a sezonului regulat.

Articol de , , - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 20:04 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 23:51

Suporterii lui Dinamo au pregătit un moment unic la meciul cu Academica Clinceni, din ultima etapă a sezonului regulat. Au urmărit partida dintr-un balon ridicat deasupra stadionului. 

Pandemia de coronavirus ține în continuare stadioanele închise. Fanii lui Dinamo au găsit o soluție inedită pentru a putea urmări partida cu Clinceni. Au înălțat cel mai mare balon cu aer cald din România, chiar deasupra Peluzei Cătălin Hîldan, și își vor încuraja de acolo favoriții. Evenimentul denumit „The Rise” mai are două semnificații. Una metaforică, reprezentând renașterea și ridicarea clubului, iar cealaltă, un protest prin care se cere accesul spectatorilor în tribune. 

Suporterii au afișat și 3 mesaje: „Program DDB”, „Doar Dinamo București” și „Vrem (pe) stadion”.

Fanii lui Dinamo, moment unic în istoria fotbalului

Astăzi, încercăm să ridicăm din țărână un uriaș prăbușit, un club imens de fotbal, căruia alții i-au frânt și i-au furat aripile. THE RISE este un eveniment fără precedent în istoria peluzelor din toată lumea. Stadioanele sunt închise, dar cei din teren trebuie să știe că de fiecare dată am inventat ceva CA SĂ FIM ACOLO. 

Și dacă porțile stadionului sunt închise, singura cale pe care putem ajunge acolo este din ceruri. De-acolo din înălțime, unde suporterii s-au aflat întotdeauna. Să nu ratați transmisia meciului din seara aceasta! 

CEL MAI MARE BALON cu aer cald care a fost văzut vreodată în România va fi ridicat în dreptul Peluzei Cătălin Hîldan, în timpul meciului. Băieții din PCH împreună cu The Machine Man vor fi pe platforma de sub nacelă, pentru a susține echipa. CEVA CE NU S-A MAI VĂZUT NICIODATĂ PE VREUN STADION.
- Comunicat PCH

FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Raed Krishan
+12 FOTO

Interviu după meci cu inițiatorul proiectului, poreclit „Machine Man”:

Citește și alte știri despre Dinamo: 

FOTO Ricardo Grigore, petrecere cu manele de ziua lui! Colegii de la Dinamo au aruncat cu banii: „Pentru puterea lui! Fără el nu era în Liga 1”

Doi fotbaliști importanți pentru Mulțescu vor în continuare să devină liberi de contract! Cer și restanțele financiare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
cainelup
cainelup  •  10 Aprilie 2021, 13:38

Patetic, frumos si inutil. N-ai cu cine, deci e fara rost. Mai bine inchideti si aruncati cheia.

tataika
tataika  •  10 Aprilie 2021, 12:59

Or fi vazut din balon si reluarile celor 3 goluri? Sper sa foloseasca balonul si la matineu!

chronic
chronic  •  10 Aprilie 2021, 09:31

cica istorie :)))))))))))) istoria se scrie cand vor fi in B, nu in alte moduri

Vezi toate comentariile (36)
Comentează