FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Ricardo Grigore, petrecere cu manele de ziua lui! Colegii de la Dinamo au aruncat cu banii în lăutari: „Pentru puterea lui! Fără el nu era în Liga 1”

Ricardo Grigore, fundașul central al lui Dinamo, a dat o petrecere pe cinste de ziua lui. Apărătorul a împlinit 22 de ani pe 7 aprilie +9   FOTO
Ricardo Grigore, fundașul central al lui Dinamo, a dat o petrecere pe cinste de ziua lui. Apărătorul a împlinit 22 de ani pe 7 aprilie

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 19:42 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 20:14

Ricardo Grigore, fundașul central al lui Dinamo, a dat o petrecere pe cinste de ziua lui. Apărătorul a împlinit 22 de ani pe 7 aprilie.

La petrecerea fără distanțare socială au participat mai mulți colegi de la Dinamo, inclusiv Florin Bejan și Paul Anton, cei doi „câini” eliminați runda trecută, în eșecul 0-1 cu CFR Cluj. Au mai fost prezenți Robert Moldoveanu, prietenul său cel mai bun, dar și Mihai Eșanu, cel mai în vogă fotbalist din lotul lui Mulțescu.

Jucătorii lui Dinamo, petrecere cu manele de ziua lui Ricardo Grigore

Petrecerea a fost animată de un interpret de muzică lăutărească, cunoscut drept Marius Babanu. Acesta a plecat acasă mai bogat cu câteva sute bune de lei. 

Cel care s-a încumentat primul la dedicații a fost Florin Bejan, conform Prosport: „De la Bejan pentru toată lumea prezentă. Pentru Ricci și Alexandra lui. Să trăiască Ricci! La mulți ani! Pentru cel mai dulce caracter. Și pentru Eșanu frățiorul lui. Pentru Anton, pentru Moldoveanu, pentru Eșanu și Bejan bineînțeles. Și pentru toată familia lor. Pentru Ricci și cel mai frumos caracter, Gheorghe”.

Robert Moldoveanu nu s-a lăsat nici el mai prejos: „De la Moldoveanu pentru mama lui, pentru familia lui, pentru tăicuțul lui, pentru toată familia lui Ricci. Pentru tatăl lui, puterea lui. Dacă nu era Gheorghe, el nu mai era acum la Liga 1. De la Moldoveanu pentru toți băieții de la Dinamo, se știe!”

+5 FOTO

De la Eșanu două milioane pentru Ricci și familia lui. Și pentru băiatul lui care vine pe drum. Și pentru nevasta lui, viața lui, regina lui. 3 milioane pentru toată echipa Dinamo, pentru Deian Sorescu, pentru Florin Bejan și pentru Roberto. Până la 5 milioane pentru toți invitații să ne simțim bine aici la Gheorghe în casă
- Marius Babanu, în timpul dedicației date de Mihai Eșanu

Grigore și Moldoveanu vor să devină liberi

Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu, ambii crescuți în Ștefan cel Mare, și-au înaintat memorii de mai multe luni și nu au de gând să renunțe la banii restanți, solicitând pe mai departe să devină liberi de contract! Speța lor a rămas pe masa de judecată a forului FRF, iar cazul a fost din nou amânat, pentru săptămâna viitoare.

VIDEO Giani Kiriță, momente șocante în vestiarul „câinilor”: „Am dat foc ziarului! Pe el l-am bătut! Obraznic, nu făcuse nimic pentru Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Se întoarce Rednic! Dinamo pregătește marea lovitură » Ce se întâmplă cu Mulțescu

Doi fotbaliști importanți pentru Mulțescu vor în continuare să devină liberi de contract! Cer și restanțele financiare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
creeperno290
creeperno290  •  09 Aprilie 2021, 23:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

argus
argus  •  09 Aprilie 2021, 23:25

Ricardo Grigore si Danciulescu " Mana-n mana" ori fac (fac pe prostii ori chiar sunt?) Cum poti sa spui cand faci o petrecere cu jucatorii, cu cei ce nu sunt "viata ta personala" ci, mai curand, fac parte din VIATA CLUBULUI, club care-i cu-n picor la retrogradare! Ce tot o balacaresti "ricardino" cu "viata mea personala"? Persoanala, cand inconstient, iti pui coechipierii in pericol sa contracteze virusul, mai alers cand stii ca echipa a fost "lovita" de covid-19? Nu-ti dai seama cat de caraghios poti fi sustinad ca petrecerea este parte din "viata ta personala"? Danciulescu? O rusine! Cum poate sa "cugeta", simplist: "mai sunt si alti jucatori de care nu s-a stiut...daca nu se afla de petrecere..."? Va sa zica, zice Dancilescu (cu alte cuvinte) ca totul ar fi fost corect, bine, normal, DACA NU S-AR FI AFLAT DE PETRECERE (hotul neprins?)! Da, nu s-ar fi aflat, DAR in cazul in care ar fi aparut cazuri de covid, ati fi tipat, cu Danciulescu, Grigore si participantii la zaiafet "ce ghinion, avem jucatori cu covid..."! Astta-i "ghinion" sau l-ati cautat cu lumanarea?

223102608702428
Serge Sand  •  09 Aprilie 2021, 22:40

De ce au mai intrat în teren?! Am văzut și un obez în seara asta. Vai de mama lor

Vezi toate comentariile (38)
Comentează