FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Se întoarce Rednic! Dinamo pregătește marea lovitură » Ce se întâmplă cu Mulțescu

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 12:38 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 13:05

Dinamo trage din greu să iasă din subsolul clasamentului, unde s-a împotmolit. Gigi Mulțescu, 69 de ani, a trecut peste problemele personale de sănătate și a preluat din mers echipa, dorind să o mai salveze încă o dată de la retrogradare, dar ar putea fi înlocuit cu Mircea Rednic (59) la finalul sezonului.

Cel poreclit „SMURD” a luat Dinamo după ce alte câteva variante nu s-au materializat. Și Mircea Rednic a fost chestionat în legătură cu posibilitatea de a se întoarce în Ștefan cel Mare și de a fi numit în locul lui Ionel Gane, principal la acea vreme, doar că „Puriul” a refuzat, fiind implicat cu Viitorul, în acel moment, în lupta pentru play-off. 

Situația s-a schimbat, echipa lui Gică Hagi va fi în play-out, alături de Dinamo, iar azi-noapte Rednic și-a reziliat contractul cu gruparea de la malul mării.

Mircea Rednic, ademenit la Dinamo

În ultima vreme, oameni din anturajul clubului alb-roșu au tatonat „pista Rednic”, conform surselor GSP.RO, încercând să-l convingă pe tehnician să se întoarcă în Ștefan cel Mare. Rednic a pus discuțiile pe „hold”, fiind implicat la Viitorul, doar că acum este liber de contract. 

„Puriul” este și membru DDB, apropiat de mulți dintre liderii fanilor, apreciat și de către cei care au rămas la club în prezent. Rednic a fost îmbiat să se întoarcă și ca antrenor, și ca manager, primind asigurări că va fi la putere pentru a atrage și oameni de afaceri la Dinamo!

Totuși, mutarea nu s-ar efectua mai devreme de vară, adică finalul sezonului, acum acordându-se credit total lui Gigi Mulțescu și staff-ului său, care, oricum, ar fi păstrat și de Rednic, dacă s-ar întoarce în Ștefan cel Mare, fiindcă a mai lucrat cu ei.

Dinamo, mesaj pentru Mircea Rednic de ziua acestuia de naștere

Astăzi, tehnicianul a împlinit 59 de ani, iar cei de la Dinamo nu l-au uitat pe omul ce-a adus ultimul trofeu de campioană în Ștefan cel Mare. Iată mesajul transmis de clubul din Ștefan cel Mare prin intermediul paginii oficiale de Facebook:

LA MULȚI ANI, Mircea Rednic! Zi de meci (Dinamo București vs Academica Clinceni la ora 20:30, pe stadionul din Ștefan cel Mare, în Liga 1, etapa a 30-a), dar și ziua de naștere a lui Mircea Rednic, unul dintre cei mai iubiți dinamoviști din istoria clubului. 

Mai mult decât un fost jucător sau antrenor al echipei noastre, Mircea Rednic împlinește astăzi 59 de ani, fiind un nume de legendă în Ștefan cel Mare, un dinamovist adevărat, crescut doar pentru performanță la Dinamo București. 

Ca jucător, Mircea Rednic a evoluat aproape opt sezoane consecutive în Ștefan cel Mare, din 1983 până în 1991, a câștigat campionatul (1983-1984, 1989-1990), Cupa României (1984, 1986, 1990) și a participat la cele mai importante performanțe în Europa: semifinalele Cupei Campionilor Europeni (1984) și semifinalele Cupei Cupelor (1990). 

Cu Mircea Rednic la conducerea tehnică a echipei, Dinamo a câștigat ultimul titlu de campioană din istoria clubului, în sezonul 2006-2007, fiind la un pas de calificarea în grupele Ligii Campionilor. Cele mai frumoase gânduri în alb și roșu din partea suflării dinamoviste din țară și din străinătate pleacă spre tine, Mircea Rednic!

3despărțiri de ziua lui a bifat Rednic în carieră: Rapid (2001), Gent (2014) și Viitorul (2021)

VIDEO. Robert Niță, despre conflictul pe care l-a avut cu Rednic: „M-am dus și i-am zis: «Nea Mircea, ce facem?»”

Citește mai multe știri despre Mircea Rednic:

Mircea Rednic, declarație aiuritoare înainte să fie demis » Scuza nefondată folosită după eșecul cu Poli Iași

Gică Hagi, decizie radicală după demiterea lui Mircea Rednic » Ce se va întâmpla la Viitorul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (56)
sakamoto
sakamoto  •  10 Aprilie 2021, 00:18

Cu nu mult timp in urma, a fost propus selectioner la nationala Romaniei! Acolo ajung cei mai de perspectiva antrenori. Chiar daca n-au avut nici o mica realizare in domeniu. Apoi apar vaicarelile:ghinion, lipsa de experienta, neasezarea astrelor, tinerete zbuciumata, arbitraje pacatoase, adversarii au umblat cu misculanta. Ce-o fi, o fi! La plesneala! Nu se stie niciodata, de unde sare iepurele. Hai Romania!

creeperno290
creeperno290  •  09 Aprilie 2021, 23:57

Daca domnul Multescu se retrage, sper sa vina Rednic

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  09 Aprilie 2021, 22:18
Postat de catalyn4 pe 09 Aprilie 2021, 15:14

c f gogule ,ai ramas luni fara bani !?>:))

papusel a ramas ca luni ne vedem, nu dau la intors, nu sunt pisirexx ca tine, daca ai pierderi de memorie , asta e, am zis destul de clar ca saptamana urmatoare ajung, adica lunea care urmeaza.Asteapta-ti randu ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează
Close