FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi, decizie radicală după demiterea lui Mircea Rednic » Ce se va întâmpla la Viitorul

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 08:38 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 08:44

După înfrângerea cu Poli Iași, scor 1-2, Mircea Rednic (59 de ani) a fost demis din funcția de antrenor al dobrogenilor. Gică Hagi (56), patronul de la Viitorul, a decis să revină aproape de echipă.

„Regele” nu va reveni pe banca tehnică, dar va coordona echipa în acest final de sezon. Antrenorul va fi ales dintre cei care lucrează deja la Academie, favorit fiind Cătălin Anghel, „secund” al lui Hagi când acesta antrena echipa de la Ovidiu.

Gică Hagi „va veni mai aproape de echipă”

Gică Popescu, președintele de la Viitorul, a anunțat că Hagi va veni mai aproape de echipă, în speranța ca dobrogenii să își recupereze stilul ofensiv, bazat pe posesie, cu care și-au clădit un nume în Liga 1.

„Este adevărat că Gică (n.r. - Hagi) va veni mai aproape de echipă. Este un moment dificil, în care trebuie să strângem rândurile. Toți trebuie să ajutăm cât mai mult pentru a salva situația, iar play-out-ul este unul foarte dificil. Este nevoie de experiența lui și sunt convins că ne va ajuta, așa cum a făcut-o mereu. El a creat acest sistem, această filosofie de joc și el știe cel mai bine cum trebuie implementată”, a declarat „Baciul” pentru Prosport.

Mircea Rednic, demis de Viitorul

Rednic a fost numit antrenor la Viitorul în luna decembrie a anului trecut. Rezultatele „Puriului” au lăsat de dorit, iar gruparea patronată de Gică Hagi a ratat pentru al doilea an consecutiv play-off-ul. Înfrângerea cu Poli Iași, 1-2, i-a fost fatală antrenorului. În prezent, fosta campioană a României se clasează pe locul 11 în Liga 1.

Viitorul cu Mircea Rednic antrenor:

  • 18 meciuri 
  • 2 victorii 
  • 9 egaluri 
  • 7 înfrângeri

VIDEO. Suma colosală investită de Gică Hagi în Viitorul și în Academie: „Atât am băgat în zece ani! Niciodată nu e prea mult”

Citește mai multe știri despre Viitorul:

Ilie Dumitrescu, despre decăderea Viitorului: „Hagi a vrut să transmită un mesaj clar. Acolo a greșit”

Rednic a încercat să găsească o scuză nefondată după eșecul cu Iași » Realitatea nu ține cu el

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
reteleanu
reteleanu  •  09 Aprilie 2021, 10:03

sanatate, Gica, asta e cea mai importanta!

androv84
androv84  •  09 Aprilie 2021, 10:03

Serios? Ču cine joaca baraj? Anul trecut ňu éra regula asta. E bine daca exista o miza pentru echipele de pe primele locuri din play-out pentru ca sezoanele trecute s-au intamplat multe mizerii acolo.

valentindragobete
valentindragobete  •  09 Aprilie 2021, 09:48
Postat de marcelclujnapoca pe 09 Aprilie 2021, 09:17

Gica pune un antrenor strain pentru ca jucatorii tai nu au incredere in romani....daca nu a avut in REdnic ! Ia unul de la Academiile , Barcelonei, Realului , Ajaxului care sa-i invete sa paseze din prima ! bafta multa ...vezi ca primul loc de play-out merge la baraj pentru Cupele europene !

Io-te-te la Marcelică de Cluj Napoca cum dă el indicătii rejelui ! Bă, vouă chiar nu va e rusine sa fiti asa prosti ?!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează