FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ilie Dumitrescu, despre decăderea Viitorului: „Hagi a vrut să transmită un mesaj clar. Acolo a greșit”

Gică Hagi, patron Viitorul
Gică Hagi, patron Viitorul

Articol de GSP - Publicat joi, 08 aprilie 2021 18:50 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 19:07

Pentru al doilea sezon consecutiv, Viitorul va juca în play-out. Ilie Dumitrescu (52 de ani) a identificat când s-a rupt totul pentru echipa patronată de Gică Hagi (56).

Sub comanda lui Gică Hagi, Viitorul a încheiat stagiunea precentă pe locul 7 și a ratat play-off-ul, după ce în 2017 cucerise titlul. La finalul sezonului, Hagi s-a retras din funcția de antrenor, iar la cârma echipei a venit spaniolul Ruben de la Barrera. Aici consideră Ilie Dumitrescu că proiectul Viitorul a „deraiat”.

Ilie Dumitrescu: „Hagi a fost un fel de Ferguson pentru Viitorul”

„Pentru mine Hagi a fost un fel de Ferguson al Viitorului, pentru tot ceea ce înseamnă academie și echipa mare. Cred că nu a gestionat foarte bine situația când a făcut un pas în spate și l-a numit pe spaniol (n.r. - Ruben de la Barrera). Acolo cred că s-a greșit. El a vrut să transmită un mesaj clar, nu l-a mai lăsat nici măcar pe asistentul lui, Cătălin Anghel, să se ocupe. 

A vrut să se vadă clar că nu mai există niciun fel de implicare a lui la echipă. Cred că aici au greșit Hagi și Gică Popescu. Gică este clar că și-a dat seama de greșeala pe care a făcut-o”, a declarat Dumitrescu la emisiunea „Digisport Special”. 

Ruben de la Barrera a rezistat mai puțin de 4 luni la echipa dobrogeană. Nemulțumiți de jocul prestat de echipă, cuplul Hagi - Popescu l-a îndepărtat pe spaniol, iar în locul acestuia a venit Mircea Rednic. Totuși, echipa nu s-a trezit și a ajuns să ocupe locul 11 în Liga 1, cu o etapă înainte de final!

Rednic, găsit vinovat pentru rezultatele Viitorului: „Ultima perioadă bună a fost în 2007!”
Viitorul
Rednic, găsit vinovat pentru rezultatele Viitorului: „Ultima perioadă bună a fost în 2007!”

VIDEO. Suma colosală investită de Gică Hagi în Viitorul și în Academie: „Atât am băgat în zece ani! Niciodată nu e prea mult”

Mai multe știri din Liga 1:

GSP a aflat arbitrul de la Craiova - CFR! Controverse în ultimul meci + i-a purtat „noroc” lui FCSB

Pandemia a lovit din plin la FCSB: -34% venituri! -30% buget de salarii!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
gigicoaste
gigicoaste  •  09 Aprilie 2021, 10:06

Cum le stiti voi pe toate, din fata monitorului. Unu ca e bolnav, altul ca e plictisit sau ca nu vrea performanta (de parca sleahta de "investitori" din liga 1 cauta performanta si Hagi e singurul care vrea sa vanda). Fotbalul in zilele noastre nu inseamna doar jocul in sine ci si o afacere, un club are nevoie de bani sa se sustina, este normal sa existe un plan de afaceri. Aveti impresia ca a investit zeci de milioane de euro din plictiseala, de moft? :))) Ce gandire fara logica aveti, poate de frustrare.. altfel nu imi explic.

remarque
remarque  •  08 Aprilie 2021, 22:45

*** asta e un moft a lui Hagi. Atata tot. Nu are identitate, nu are sens, nu are suflet, nu are suporteri, nu are viitor, cand dispare Hagi, dispare si chestia asta. Face niste bani din vanzarea de jucatori. Doar ca intre timp a crescut concurenta, se baga si altii pe nisa asta. Si cum selectia la loturi e cheia succesului, se lupta cu altii la fel de influenti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

piet
piet  •  08 Aprilie 2021, 20:56

v-a bateti capul de pomana fratilor in legatura cu viitorul ! DE CE? ! TOT PROIECTUL A FOST CREAT IN JURUL UNEI AFACERI ,ADICA FORMAREA UNOR JUCATORI SI VINDEREA LA KILOGRAM .NU ARE IN PLAN NIMIC ALTCEVA DECAT S-A VINDA .NU IL INTERESEAZA PERFORMANTA .IL INTERESEAZA AFACEREA .DE FAPT NIMIC DE REPROSAT . ASTA E MERSUL SOCIETATII! problema e ca au mai mirosit si altii afacerea si au infiintat academii .astfel nu prea mai atrage numai el posibilii candidatii la statutul de fotbalist.neavand mai nimic in spate s-a retras pe motiv de stres,boala etc .asteapta oferte externe de la echipe cu valoare si bani ,multi bani !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează