FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASU POLI - ASTRA 1-2

VIDEO Astra e în sferturile Cupei României! A întors în repriza a doua meciul cu ASU Poli Timișoara

FOTO: https://www.facebook.com/afcastragiurgi
FOTO: https://www.facebook.com/afcastragiurgi

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2021 19:39 / Actualizat joi, 11 februarie 2021 19:53

Astra s-a calificat în sferturile Cupei României, după 2-1 cu ASU Poli Timișoara, echipă din Liga 2.

  • Șase echipe s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei până în acest moment: Astra, Dunărea Călărași, Petrolul Ploiești, Chindia Târgoviște, U Cluj și Dinamo.

Pe un teren greu, Astra s-a calificat cu emoții în sferturile Cupei României. Timișorenii au început mai bine meciul, au stat bine în teren și au făcut un presing agresiv. Echipa lui Dan Alexa a deschis scorul în minutul 27, prin Ionuț Coadă. După o fază fixă, portarul David Lazar a ieșit greșit la 11 metri, a respins slab, iar mingea a ajuns la Coadă, care a marcat cu latul, în poarta goală.

Astra a întors scorul în repriza a doua. În minutul 57, Balaure, intrat la pauză e egalat. Acesta a marcat cu capul, din 6 metri, lăsându-l fără reacție pe portarul timișorenilor. Golul victoriei a venit în minutul 81. După o centrare a lui Balaure, Mattia Montini a reluat cu capul de la 7 metri, mingea a lovit bara, dar tot atacantul Astrei a ajuns primul la ea și a marcat cu un șut din 3 metri, stabilind scorul final.

ASU Poli Timișoara - Astra 1-2

min 90: Final de meci. Astra se califică în sferturile Cupei
min. 81: GOOL ASTRA! Mattia Montini face 2-1. Italianul a reluat cu capul de la 7 metri, mingea a lovit bara, dar tot atacantul Astrei a ajuns primul la ea și a marcat cu un șut din 3 metri
min 57: GOOL ASTRA! Giurgiuvenii egalează prin Silviu Balaure, care a reluat cu capul, din 6, după o centrare 
min.46: A început repriza a doua

min. 45: Pauză
min. 27: GOOL ASU POLI! Timișorenii deschid scorul în minutul 27. După o fază fixă, portarul David Lazar a ieșit greșit la 11 metri, a respins slab, iar mingea a ajuns la Coadă, care a marcat cu latul, în poarta goală
min. 10. Meciul este unul liniștit, fără ocazii la cele două porți. Terenul greu încetinește construcția și le pune probleme jucătorilor
min. 1. A început meciul

ASU Poli Timișoara – Astra, echipele de start:

ASU Poli: Hindrich – Șofran, Mera, Scutaru, Popovici – Coadă, Casado, Munteanu, Ivanovici – Plazonja, Axente
Rezerve: Păduraru, Jurj, Pamfile, Cioinac, Codrea, Radu, Ignea, Rus, Manea
Antrenor: Dan Alexa

Astra: Lazar – Bruno, Jovanovic, Ion, Riza – Crepulja, Boe-Kane, Gheorghe, Stahl – Krpic, Montini
Rezerve; Popa, Lamanje, Canadiza, Graova, Wuthrich, Balaure, Merloi, Dr. Gheorghe
Antrenor: Eugen Neagoe

Programul „optimilor” Cupei României

Marți, 9 februarie 

  • Dunărea Călărași – Turris 3-0 (neprezentare)
  • Petrolul – Poli Iași 3-0

Miercuri, 10 februarie

  • Farul – Chindia 0-3
  • U Cluj – UTA Arad 2-1
  • Dinamo – FCSB 1-0

Joi, 11 februarie

  • Viitorul Pandurii – Gaz Metan 1-0
  • ASU Politehnica Timișoara – Astra 1-2
  • ora 20:30: FC Botoșani – Universitatea Craiova

Reguli pentru optimile de finală din Cupa României:

  • Partidele se vor disputa în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.
  • În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.
  • Avertismentele (cartonașele galbene) primite de jucători până la etapa 16-imilor nu vor fi preluate în fazele superioare ale acestei competiții, astfel că începând cu acestea, cluburile vor tine o nouă evidență a (avertismentelor) cartonașelor galbene. Avertismentele (cartonaşele galbene) aplicate jucătorilor în jocurile disputate anterior fazei şaisprezecimilor de finală se anulează. Începând cu faza șaisprezecimilor de finală, un jucător care acumulează 2 (două) cartonaşe galbene, în meciuri diferite, va fi sancţionat cu suspendarea pentru un joc, următorul din cadrul Cupei României.
  • În cazul în care un jucător va acumula două cartonaşe galbene (câte unul în fiecare dintre cele două meciuri, respectiv din 16-imi şi 8-imi), acesta nu va avea drept de joc în meciul din faza sferturilor de finală. În cazul în care un jucător va primi doar un singur cartonaş galben în cele 2 meciuri mai sus menţionate, acesta va fi anulat, urmând să fie ţinută o evidenţă nouă începând cu faza sferturilor de finală.
  • Executarea suspendării pentru cartonaşele roşii primite de jucători / antrenori în jocurile Cupei României, indiferent de faza a competiţiei se face în primul joc oficial disputat de oricare dintre echipele clubului, indiferent de competiţie. În caz de litigiu, competenţa soluţionării aparţine Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF.
  • În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

VIDEO. Dan Alexa despre bătăile prietenului său, Dani Coman

Citește și alte știri din Cupa României:

Căpitanul FCSB, discurs aiuritor după eșecul cu Dinamo: „Bine că am ieșit sănătoși!”

Note GSP » 8, cea mai mare notă acordată de Gazetă la derby + surpriza plăcută din echipa roș-albaștrilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1202703386733063
Pan Eugen  •  11 Februarie 2021, 19:10

vai de capul meu.liga a 2-a peste liga 1..uhooo resetati fotbalul romanesc si puneti in lanturi impostorii burleanu si iorgulescu

749913671784643
Razvan Marcel  •  11 Februarie 2021, 18:33

Vai de capul nostru cu liga 1,ma uit cum echipe de liga 2 îi bate de le suna apa în cap.Cu echipe ca aceste vrem în Europa?Rusine, echipelor de liga 1.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează