FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID - STEAUA

Bănel şi compania au făcut curăţenie după stelişti

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2010 00:00

Suporterii Stelei prezenţi la derby-ul Rapid - Steaua din sferturile Cupei României au provocat întreruperea meciului din Giuleşti.

În timp ce încercau să îi calmeze, jucătorii Stelei au început să  adune beţele de la steaguri care fuseseră aruncate pe teren. Între timp, suporterii "roş-albaştrilor" au fost evacuaţi din stadion. Meciul a fost reluat, iar Alexandru Tudor a fost nevoit să prelungească prima repriză a partidei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ziczic
ziczic  •  11 Noiembrie 2010, 23:16

nu exista asa ceva ma! PROST a facu mushudica sa nu scoata echipa de pe teren. nu exista asa ceva, ca echipa oaspete sa piarda cu 3-0 indiferent de cine a facut scandal. verificarea suporterilor trebuia facuta de fortele de ordine ale ECHIPE GAZDA!!! daca scotea echipa de pe teren fara acordul arbitrului era foarte probabil sa piarda rapidul! Suporterii puteau fi chiar rapidisti in ros-albatru sa faca faza premeditat! nu credeti? asadar, pacat frate ca n-au iesit de pe teren!

anne1970_ar
anne1970_ar  •  11 Noiembrie 2010, 23:08

Sa tinem minte, asta e primul meci pierdut cu zisul antrenor Sumudica... are si norocul o limita.. Eu cand il vad cum isi rostogoleste obezitatea sportiva pe marginea terenului, ca un psihopat, ma apuca o greata iremediabila..

catalin030365
catalin030365  •  11 Noiembrie 2010, 22:22

Un om de r.h.t sumudica. Pana sa ajunga la rapid se milogea sa ajunga antrenor in liga 1 si se autopropunea ca antrenor in giulesti si acum incita jucatorii sa iasa de pe teren sa castige cu 3-0. Un cacat de om

Vezi toate comentariile (6)
Comentează