FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - FCSB

Ce l-a deranjat pe Panduru la Supercupa României: „Ne-am dat și noi seama de asta”

Basarab Panduru s-a declarat contrariat de modul în care FCSB a tratat Supercupa României. Crede că fanii formației patronate de Gigi Becali ar fi dorit altă abordare din partea bucureștenilor. +41   FOTO
Basarab Panduru s-a declarat contrariat de modul în care FCSB a tratat Supercupa României. Crede că fanii formației patronate de Gigi Becali ar fi dorit altă abordare din partea bucureștenilor.

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2021 21:02 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 17:07

CFR Cluj a cucerit Supercupa României! Campioana a învins-o pe FCSB, după loviturile de departajare (0-0 în timpul regulamentar, 4-1 după penalty-uri). 

Basarab Panduru s-a declarat contrariat de modul în care FCSB a tratat Supercupa României. Crede că fanii formației patronate de Gigi Becali ar fi dorit altă abordare din partea bucureștenilor.

CFR Cluj - FCSB nu l-a impresionat pe Panduru

„Ne-am dat seama că atât timp cât nu oferă bani importanți, nu interesează pe mine Supercupa. Mai interesată a fost CFR Cluj. FCSB a anunțat că vrea să câștige duminică, în play-off. Nu am înțeles de ce 5 schimbări la pauză. Panțîru se accidentase la un moment dat. Nu am înțeles asta. Și Nedelcu a avut probleme la un moment dat. Ce făceai, jucai fără 2 jucători?!

Nu te-ai gândit deloc la suporteri, la oamenii care se uită. Fanii așteptau probabil un trofeu. Ai zis că dacă nu iei bani, nu te interesează...”, a spus Panduru, la TV Telekom Sport. 

+37 FOTO

VIDEO Adrian Porumboiu, despre cea mai controversată fază din CFR - FCSB. „Nu a fost simulare”

Citește și alte știri despre CFR Cluj și FCSB: 

EXCLUSIV Proteste înainte de CFR Cluj - FCSB: „De ce se joacă la Ploiești și e un arbitru din București? CFR pornește cu un handicap”

Gigi Becali, decizie care îi va înfuria pe fanii lui FCSB: „Asta i-am spus lui Toni Petrea”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
jabs
jabs  •  16 Aprilie 2021, 10:56
Postat de rocky5 pe 15 Aprilie 2021, 22:46

Suporterii surogatului fcsbecali nici nu merită altceva!

Lasa ca meritati voi.cei 100 ai franarilor.

368023036732853
Iuga Mircea  •  16 Aprilie 2021, 06:55

De ce arbitru din București ,intre o echipă din capitală și una din provincie? I-a avantajat la greu pe fcsb-isti?????

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  15 Aprilie 2021, 22:53

Din pacate spectacolul fotbalistic , este scurcicuitat de asa zisi arbitrii. Si in seara asta fecesebeaua a fost avantajata la greu de nemernicul ala. In ritmul asta , fotbalul trece pe locul doi. Bravo CFR-ului , stie sa respecte o competitie.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează