CUPA ROMANIEI  ·  PETROLUL - CHIAJNA 2-1

Bokiller » Petrolul e prima echipă calificată în semifinalele Cupei, după 2-1 cu Chiajna

Articol de — Miercuri, 28 Noiembrie 2012, 00:00

Vîrful ploieştenilor a simplificat cu o "dublă" un meci destul de complicat în prima parte


Cosmin Contra a văzut multe la viaţa lui, dar tot n-a aflat cum să desfacă mai lesne defensiva ilfoveană. În urmă cu 3 săptămîni, şi-a stricat prima apariţie în calitate de dresor al "lupilor" cu un 0-0 anodin contra aceleiaşi găşti de cvasinecunoscuţi a lui "Iliesta". Aseară, vreme de 44 de minute, parcă am văzut reluarea acelei partide. Monolog al petroliştilor în treimea adversă, un puhoi de rachete sol-sol şi sol-aer au survolat careul lui Cobrea, dar lansatorii Cristea (3, 26), Hoban (21), Grozav (22) şi Boudjemaa (30) au fost la fel de limpezi în acţiunile lor precum un neurochirurg obligat să opereze cu drujba!

Izbăvirea a venit de la Bokila sau, mai degrabă, de la Cobrea. Portarul Chiajnei a încasat-o la colţul scurt, s-a făcut 1-0, apoi s-a dat din nou startul festivalului de ratări. Sătul de suspansul artificial al confruntării, congolezul din atacul amfitrionilor a mai scos din joben o execuţie de mare fotbalist, 2-0, ura!, Petrolul e prima cocoţată în semifinale! Sau nu?! Achim a vrut să ofere spectatorilor puţină adrenalină pe final, a faultat absurd în careu, Purece a transformat penalty-ul (83), însă nimic n-a mai alterat bucuria prahovenilor!


"Întotdeauna e frumos să cîştigi, mai ales cînd mai şi marchezi. Sîntem pregătiţi să jucăm cu trofeul pe masă, nu mă interesează pe cine vom întîlni în semifinale, Ceahlăul sau Oţelul"

Jeremy Bokila, atacant Petrolul

"Nu e uşor contra Concordiei, care îşi cunoaşte limitele şi se închide foarte bine. Păcat de greşeala de la penalty-ul lor şi că ratăm în continuare extrem de mult"

Cosmin Contra, antrenor PetrolulUn taximetrist a descris cu lux de amănunte ce a simțit după ce s-a infectat. Coșmarul prin care trece

Libertatea

Comentarii (5)

torque1981  •  29 Noiembrie 2012, 11:35
Postat de mateiserban pe 28 Noiembrie 2012, 02:05

am zis din prima zi cand l-a adus rednic ca va fi extraordinar acest baiat. trebuie doar sa arunci un ochi pe statisticile lui din erste divisie sa iti dai seama de valoare. cu jucatori precum bokila, hamza, cristea, oprita, cesinha sau chiar tanarul grozav care a inceput sa progreseze (dar joaca titular in dauna lui hamza doar din ratiuni financiare, sa fim seriosi) petrolul ar trebui sa realizeze mai multe. e de neconceput ca acesti baieti sa fie in clasament in spatele unei echipe care se bazeaza doar in rusescu si chipciu pentru dat goluri.

hamza momentan este accidentat pe bune - de-aia nu joaca.

ultras.nationalist  •  28 Noiembrie 2012, 18:04

scorul nu reflecta deloc realitatea de pe teren,daca era 5-0 nu se supara nimeni...

toaderiii  •  28 Noiembrie 2012, 10:11

sa vina cupa...sa vina cupa la PLOIESTI!

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Ciclism, Reluare

Tururi din Belgia

Eurosport 2
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
Program TV complet

Liga 1