FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI - FCSB 0-1

Sepsi - FCSB 0-1 » Gigi Becali nu se dezminte: „Nu-i mare lucru victoria, bucuria o reprezintă ăia 300-400.000 de euro. La mine la buzunar!”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de - Publicat miercuri, 22 iulie 2020 22:57 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 11:41

Gigi Becali (62 de ani), finanțator FCSB, radia de fericire după victoria echipei sale cu Sepsi, scor 1-0, dar nu pentru trofeu, ci pentru bani.

„Nu-i mare lucru victoria, bucuria reprezintă aia 300-400.000 euro. Avem și de la sponsor vreo 100.000, în total luăm vreo 400.000. La mine la buzunar. Mi-a plăcut doar de Man. Coman a vrut a doua repriză, a mai mișcat, dar prima repriză nu a vrut. 

I-am spus lui Coman că Mirel nu îl ia la echipa națională dacă nu face faza defensivă. Lui Man nu ai ce să îi zici. Și când joacă echipa prost, tot face ceva”, a declarat Becali la „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

Prime? Pentru ce? Strângem bani pentru zile negre. Salariile rămân înjumătățite până în septembrie, după aia revin la normal. Așa e făcut contractul - Gigi Becali, finanțator FCSB

Gigi Becali: „Nu mă mai interesează, merg la Mănăstire”

Latifundiarul afirmă faptul că nu se mai bagă peste echipă, lăsându-i pe Toni Petrea și Thomas Neubert să se ocupe în întregime.

„Ascultare era cu Bogdan, ăsta nu știu dacă e cu Biserica. Cu Toni Petrea nu am vorbit foarte mult, am venit, l-am salutat și atât. Nu mă bag deocamdată, i-am spus doar să facă antrenamente în așa fel încât fotbaliștilor când ajung acasă să le fie somn. Când pun prietenele mâna pe ei, să le spună să îi lase în pace că le e somn.

Meciurile următoare merg la Mănăstire. Nu mă mai interesează, să facă ce vor ei. Petrea și Neubert să facă ce vor ei, nu mă mai interesează în niciun fel. La revedere”, a spus Becali.

Citește mai multe știri despre finala Cupei:

VIDEO + FOTO Sărbătoare cu restricții împotriva COVID-19. Arbitrii și covăsnenii și-au luat singuri medaliile. Cine i-a premiat pe învingători

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
1663755793951448
Costi Costinel  •  23 Iulie 2020, 11:36
Postat de adriann_ pe 23 Iulie 2020, 00:01

Da ma, astia daca le arunca puscariasul cativa firfirei intr-o hazna plonjeaza dupa ei :)))

..la fel cum plonjezi tu sub podul grant , cu boschetarii tai, gaozaru gazaev si ciocanitoarea cacatalynnn

maccarone707
maccarone707  •  23 Iulie 2020, 07:43
Postat de tictris pe 23 Iulie 2020, 01:48

Te citez: "Postat de catalynn pe 23 Iulie 2020, 00:28 Nu am dat șpagă, am dat ... telefon! :-))) Important e pe cine cunoști, vezi tu, de multe ori mori cu șpaga in mâna, nu ti-o accepta nimeni pt ca nu are încredere :-)))) Un prieten din copilărie așa a și ajuns milionar, prin conectiile părinților a facilitat transferul șpăgii de la inculpat la acuzator sau judecător și cazul s-a închis :-))))" Nu ti-e ba rusine??? Cu ce te crezi mai bun, mai moral si mai etic decat Gigi Becali???

oricine e mai bun si mai moral decat becali george, bai consonarule

joze_maurinio
joze_maurinio  •  23 Iulie 2020, 05:02

Un adevarat crestin, Becali George! Parca si credinta asta e! Stiti, faza cu aia 30 de arginti, mai importanti ca sufletul unui om. Ce om! Ce pacalici! Important e ca e mare crestin si canta in biserica, face mare show credinciosul lui peste prajit, pentru care banul si aurul prin tot palatul sunt mai importante. Poate daca chiar ar citi *** din biblie ar invata ceva, daca i-ar traduce cineva despre ce e vorba, ca el e prea prostovan sa inteleaga. Hai, du-te la manastire bai smechere. Ca aia e manastirea, o cladire cu patru pereti plina de putoarea pseudo-credinciosilor ca tine. Om de nimic. Sa nu uitam cum l-a pacalit pe Ionut Popa, cand a chemat presa la el sa anunte ca il ajuta, dupa care ... ciuci! Macar a facut economie si .. hop, BANUL sa traiasca!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează