FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR - ASTRA 1-3

CFR - ASTRA 1-3 // Costel Enache e sincer: „CFR a controlat jocul, dar noi am fost eficienți pe contraatac” + Glume pe seama partidei de paintball dinaintea meciului :)

Costel Enache, antrenor Astra
Costel Enache, antrenor Astra

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 aprilie 2019 22:14

Chiar dacă azi Astra a câștigat cu CFR, scor 3-1 (Bud 15 / V. Gheorghe 4, Begue 35, Butean 51), la câteva zile după ce a pierdut în campionat, 0-1, antrenorul Costel Enache a fost mai mulțumit de cum a jucat echipa în Liga 1, decât azi, în Cupa României.

Tehnicianul Astrei a tras concluziile după victoria echipei sale în Gruia.

Azi n-am fost mai ofensivi. CFR a controlat jocul, dar noi am fost eficienți pe contraatac. Ne-a ieșit foarte bine acest lucru. N-am făcut un joc strălucit, n-am dominat adversarul. Comparând cele două jocuri, prefer tura asta, deși meciul trecut am fost mai mulțumit tactic.

Ar fi neacoperit din partea mea să discut despre echipa pe care a folosit-o CFR. E gestiunea lor, știu cum să-și împartă resursele. Am fi naivi să credem că suntem calificați în finală. Adversarul e foarte puternic, poate întoarce oricând rezultatul”, a zis Costel Enache la Look Sport. 

„Avem ceva trăgători de elită în echipă. Ori și-au pus toți țintele pe mine, ori cei care au ceva cu mine sunt trăgători buni :) Nu i-am văzut la față și acum nu vor să mai recunoască. Am vrut să scăpăm de monotonie și să colorăm puțin perioada asta tulbure”
Costel Enache, antrenor Astra, despre experiența de la paintball (Detalii AICI)

 

VEZI ȘI:

Costel Enache își ia revanșa și câștigă la Cluj! Giurgiuvenii sunt cu un pas în finala Cupei României

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
106773433522190
Marcello Kazan  •  04 Aprilie 2019, 01:03

Costel Enache, tu esti un baiat decent si nu am nici un dubiu despre asta... Din pacate esti nevoit sa lucrezi pentru un BANDIT - Ioan Neculae... Asa se face ca dupa meciul cu *** pe care Astra l-a "trintit" la cererea 'patronului', Astra a ajuns sa-mi provoace aceeasi REPULSIE si DEZGUST pe care mi le provoaca fcsb...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează