FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

FOTO Costel Enache încearcă să-și motiveze jucătorii înaintea meciului cu Viitorul » I-a dus la paintball să uite de salariile neplătite

Jucătorii Astrei s-au distrat la paintball azi
Jucătorii Astrei s-au distrat la paintball azi

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 18:46

Neplătiți de 3 luni, jucătorii Astrei au fost surprinși azi de Costel Enache și de oamenii din conducerea clubului. Pentru a mai calma spiritele, jucătorii au fost duși la paintball, pentru câteva ore de distracție. 

Fotbaliștii au acceptat imediat propunerea și au uitat pentru câteva momente de situația mai delicată din campionat și de banii pe care nu i-au primit de mult timp. 

S-au distrat alături de antrenor la paintball, iar clubul a postat pe Facebook o poză de la finalul jocului.

Pentru Astra urmează în Liga 1 meciul cu Viitorul, care e lunea viitoare, de la 18:30, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, TV Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO. La mijlocul săptămânii întâlnește CFR Cluj în Cupa României. 

VEZI ȘI:

Situație incredibilă în Liga 1! Claudiu Belu, dat afară de Astra Giurgiu după declarațiile de la finalul meciului cu CFR: „Acum se poate antrena cu FCSB”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează